«Παγωμένη» συνάντηση Παυλόπουλου – Κωνσταντοπούλου
Σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε το μεσημέρι η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να του παραδώσει τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα. Η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Σύντομη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είχε το μεσημέρι η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να του παραδώσει τα τελικά εκλογικά αποτελέσματα.
Η συνάντηση έγινε χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων και φωτογράφων, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Τα εκλογικά αποτελέσματα είχε παραδώσει νωρίτερα στην κ. Κωνσταντοπούλου ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Μανιτάκης, ο οποίος δέχτηκε το σχόλιο της κ. Κωνσταντοπούλου ότι οι πολιτικές εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί προτού ανακοινωθεί τυπικά το αποτέλεσμα.
Οι σχέσεις Παυλόπουλου – Κωνσταντοπούλου ήταν πολύ τεταμένες το τελευταίο διάστημα, μετά την ανταλλαγή επιστολών σε πολύ έντονο ύφος στη διάρκεια του καλοκαιριού σχετικά με τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»