Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταθερότητα και συνεννόηση ζητούν περιφερειάρχες και δήμαρχοι

Σταθερότητα και συνεννόηση ζητούν περιφερειάρχες και δήμαρχοι

Πολιτικές και μη δηλώσεις από υπουργούς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Κοινός τόπος για τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η συνεργασία και η δημιουργία σταθερού περιβάλλοντος.

Πολιτικές και μη δηλώσεις από υπουργούς και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης μετά την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, σημείωσε: «Η χώρα από αύριο χρειάζεται την συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων που θα προκύψουν από τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση με μόνο σκοπό την αντιμετώπιση, με ευθύνη και σοβαρότητα, των μεγάλων εθνικών, πολιτικών και κοινωνικών θεμάτων που αντιμετωπίζουμε».

«Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και για αυτό χρειάζεται κυβέρνηση εθνικής συνεργασίας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μπουτάρης, εξέφρασε ορισμένα παράπονα για το γεγονός ότι στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών δεν δόθηκαν σάντουιτς και χυμοί, «στο πνεύμα της εποχής», όπως παρατήρισε, για να συμπληρώσει:

«Είναι μια ωραία μέρα. Περιμένουμε την αυριανή μέρα. Άλλοι θα πάνε στο γραφείο τους, άλλοι θα πάνε στο καινούργιο γραφείο τους, άλλοι δεν θα πάνε καθόλου.»

Ο τέως υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε: «Ο λαός θα δώσει τη λύση και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης ψήφισε στο 10ο Γυμνάσιο. «Θέλω να πιστεύω ότι οι συχνές εκλογές δεν θα ευτελίσουν την αξία αυτής της πολύ μεγάλης δημοκρατικής διαδικασίας. Ας τελειώσει επιτέλους αυτή η ταλαιπωρία των Ελλήνων. Να υπάρξει από αύριο μια κυβέρνηση μακράς πνοής, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει αυτά που πρέπει για να πάει μπροστά ο τόπος. Μια κυβέρνηση τετραετίας, κατά την άποψή μου με συνεργασίες. Αυτό είναι το ιδανικό στη δύσκολη περίοδο που περνάμε.»

Η περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, τόνισε ότι στόχος είναι η δημιουργία περιβάλλοντος σταθερότητας «που θα επιτρέψει στην πατρίδα να σταθεί στα πόδια της, στην οικονομία να ανακάμψει και στους πολίτες να ανασάνουν. Αυτός ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά είναι ο δρόμος της αξιοπιστίας, μακριά από τις ‘ευκολίες’ και τις παγίδες των κάθε είδους λαϊκισμών. Είναι ο μόνος δρόμος που διασφαλίζει το αύριο του τόπου.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024