Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα της Εθνικής όπως και το μέλλον Κατσικάρη
Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της Εθνικής μας φυσικά και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα στελέχωσης και οργάνωσης. Το Προολυμπιακό απέχει δέκα μήνες και πολλά είναι ανοιχτά πλέον για την Ομοσπονδία. Πρώτα από όλα το συμβόλαιο του Φώτη Κατσικάρη, το οποίο ολοκληρώνεται.
Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της Εθνικής μας φυσικά και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα στελέχωσης και οργάνωσης. Το Προολυμπιακό απέχει δέκα μήνες και πολλά είναι ανοιχτά πλέον για την Ομοσπονδία. Πρώτα από όλα το συμβόλαιο του Φώτη Κατσικάρη, το οποίο ολοκληρώνεται.
Ο νυν Ομοσπονδιακός τεχνικός έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μούρθια, το οποίο δεν αποτελεί βέβαια εμπόδιο στο να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής, καθώς οι περισσότεροι προπονητές εργάζονται ταυτόχρονα τόσο σε σύλλογο όσο και εθνικό συγκρότημα.
Ωστόσο δεν είναι γνωστό κατά πόσο ο ίδιος το επιθυμεί, όπως και αν η ΕΟΚ θέλει να ανοίξει έναν καινούργιο κύκλο.
Σε αυτή την περίπτωση ο Παναγιώτης Γιαννάκης θεωρείται ένα από τα φαβορί για τον διαδεχθεί. Ο
Έλληνας κόουτς έχει καθίσει στον πάγκο της «επίσημης» αγαπημένης άλλες
δυο φορές στο παρελθόν (1997-1998, 2004-2008) έχοντας κατακτήσει το
χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2005 και το ασημένιο στο
παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2006.
.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442