Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Πάνω από 5 κιλά ηρωίνης, έκρυβε σε τοίχο του σπιτιού, 39χρονος διακινητής

Πάνω από 5 κιλά ηρωίνης, έκρυβε σε τοίχο του σπιτιού, 39χρονος διακινητής

Πάνω από πέντε κιλά ηρωίνης κατάφερε να κρύψει μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στους τοίχους του σπιτιού του, 39χρονος υπήκοος Αλβανός, διακινητής μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, που συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής. Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, με την κατηγορία της συστηματικής διακίνησης ηρωίνης.

Πάνω από πέντε κιλά ηρωίνης κατάφερε να κρύψει μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στην εσωτερική τοιχοποιία της οικίας του, 39χρονος υπήκοος Αλβανός, διακινητής μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης, που συνελήφθη μετά από αιφνιδιαστική και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Η σύλληψη του 39χρονου Αλβανού πραγματοποιήθηκε χθες, Παρασκευή, σε περιοχή της Αττικής, όταν στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, ύστερα από πολυήμερη μεθοδική έρευνα, συστηματοποίησαν τη δράση του 35χρονου και ανέλυσαν την μεθοδολογία που ακολουθούσε για τη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων της ηρωίνης.

Στη συνέχεια, κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη στην Αθήνα, εντόπισε και συνέλαβε τον 39χρονο, στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής επιχείρησης. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους εκατό γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, εντοπίστηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες μέσα στον τοίχο του σπιτιού του, είκοσι πέντε συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους άνω των πέντε κιλών.

Η υπέρογκη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκε, ενώ ο 39χρονος που κατηγορείται για συστηματική διακίνηση ηρωίνης, οδηγήθηκε με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024