Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σε κίνδυνο βρίσκεται το πρωτάθλημα της Αυστραλίας, εξαιτίας απεργίας για οικονομικούς λόγους. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία, εξαιτίας και συμμετοχής κορυφαίων ποδοσφαιριστών, όπως ο Αλεσάνταρο Ντελ Πιέρο, είναι προγραμματισμένη για τις 8 Οκτωβρίου, αλλά θα μπορούσε να καθυστερήσει, εξαιτίας της οικονομικής διαμάχης που έχει προκληθεί ανάμεσα στην ομοσπονδία (Ffa) και την ένωση των ποδοσφαιριστών (Pfa). Οι τελευταίοι έχουν ζητήσει μία αύξηση 3 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας(σχεδόν 1,8 εκατ. ευρώ), ένα για κάθε χρόνο, ξεκινώντας από την σεζόν 2016-17, για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών της A-League, καθώς και μία σημαντική αύξηση επενδύσεων για το ποδόσφαιρο των γυναικών.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!