Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nissan Leaf 2016: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία

Nissan Leaf 2016: Νέα έκδοση με μεγαλύτερη ηλεκτρική αυτονομία

Το Leaf αποκτά μια νέα μεγαλύτερης αυτονομίας έκδοση με μεγαλύτερη και βελτιωμένη μπαταρία η οποία θα διατίθεται μαζί με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή του.


Μια νέα έκδοση με μεγαλύτερης απόδοσης μπαταρία και κατ΄ επέκταση αυτονομία λανσάρει η Nissan για το Leaf και η οποία θα προστεθεί στην γκάμα μαζί με την μέχρι σήμερα γνωστή έκδοση του ηλεκτροκίνητου μοντέλου.

Αναλυτικότερα, η νέα «μεγαλύτερη» μπαταρία ιόντων λιθίου απόδοσης 30 kWh –αντί 24 kWh- υπόσχεται 25% βελτίωση στην αυτονομία του αμιγώς ηλεκτροκίνητου Leaf κάτι που σε απόλυτες τιμές μεταφράζεται σε 250 χλμ.

Σύμφωνα με τις συστάσεις, η νέα μπαταρία έχει κατά 21 κιλά μεγαλύτερο βάρος αλλά καταλαμβάνει τον ίδιο όγκο με την μικρότερη μπαταρία των 24 kWh, ενώ έχει αξιοποιηθεί μια διαφορετική σύσταση για τους ηλεκτρολύτες με μείγμα από άνθρακα, μαγνήσιο και άζωτο που συμβάλλουν στην βελτιωμένη απόδοσή της.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα γνωστά στοιχεία της νέας, μεγαλύτερης αυτονομίας, έκδοσης του Leaf η νέα μπαταρία θα συνοδεύεται από εγγύηση οκτώ ετών ή 160.000 χλμ. ενώ η φόρτισή της μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω συστημάτων ταχείας φόρτισης σε δίκτυο υψηλής τάσης (τριφασικό και 400 V).

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024