Ελεύθεροι σκοπευτές ανοίγουν πυρ κατά του ιρακινού υπουργού Άμυνας
Στο στόχαστρο ελεύθερων σκοπευτών μπήκε η αυτοκινητοπομπή του ιρακινού υπουργού Άμυνας, κοντά στην πόλη Μπαϊτζί. Ένα άτομο τραυματίστηκε, ενώ ο υπουργός δεν έπαθε το παραμικρό. Η πόλη -κοντά στα μεγαλύτερα διυλιστήρια του Ιράκ, απέχει 190χλμ από τη Βαγδάτη.
Στο στόχαστρο ελεύθερων σκοπευτών μπήκε η αυτοκινητοπομπή του ιρακινού υπουργού Άμυνας, κοντά στην πόλη Μπαϊτζί. Ένα άτομο τραυματίστηκε, ενώ ο υπουργός δεν έπαθε το παραμικρό.
{{{ map }}}
Η πόλη βρίσκεται 190 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης.
«Ο υπουργός Καλέντ αλ Ομπέιντι είναι σώος» δήλωσε εκπρόσωπος των τοπικών αρχών.
Κοντά στην συγκεκριμένη πόλη βρίσκονται τα μεγαλύτερα διυλιστήρια του Ιράκ. Η περιοχή αποτελεί εδώ και ένα χρόνο πεδίο μάχης μεταξύ του ιρακινού στρατού και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σήμερα είναι πέντε χρόνια που χάσαμε τον πατέρα μας, το αφιερώνουμε στη μνήμη του»
- «Τζόγος» Τραμπ με μετοχές των «Magnificent 7» αξίας 50 εκατ. σε 3 μήνες
- Μυθικό τέταρτο δεκάλεπτο από τον Ολυμπιακό – Έβαλαν 31 πόντους οι «ερυθρόλευκοι»
- Ουρμπόνας: «Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Μοντέρο» (pic)
- Θρυλικό μήνυμα από Βαγγέλη Μαρινάκη και ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague (pic)
- Η Κρήτη πανηγυρίζει για το τρόπαιο του Ολυμπιακού


