Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απογοητευμένος ο Παγδατής, αλλά «...θα επιστρέψω δυναμικά»

Απογοητευμένος ο Παγδατής, αλλά «…θα επιστρέψω δυναμικά»

Ο Μάρκος Παγδατής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 1ο γύρο του ανδρικού ταμπλό του US Open. Ο Κύπριος πρωταθλητής ξεκίνησε καλά στον αγώνα του με τον Στιβ Νταρσίς, αλλά τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά. Ο 30χρονος Παγδατής ετοιμάζεται πλέον για την επάνοδο του: «Είναι απογοητευτικό το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζω, αλλά θα επιστρέψω δυναμικά στα επόμενα τουρνουά».

Ο Μάρκος Παγδατής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 1ο γύρο του ανδρικού ταμπλό του US Open. Ο Κύπριος πρωταθλητής ξεκίνησε καλά στον αγώνα του με τον Στιβ Νταρσίς, αλλά τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα μετά από 2 ώρες και 35 λεπτά. Ο 30χρονος Παγδατής ετοιμάζεται πλέον για την επάνοδο του:

«Μετά την Ατλάντα δυσκολεύτηκα αρκετά με τον τραυματισμό μου, και παρά το ότι εργάστηκα σκληρά για να τον ξεπεράσω εντούτοις δεν έπαιξα καλά στο Γουίνστον Σάλεμ και το Αμερικανικό Όπεν. Είναι απογοητευτικό και γι’ αυτό θα επιδιώξω να λύσω το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετωπίζω. Επιστρέφω στη βάση μου για αποθεραπεία και ξεκούραση, έτσι ώστε να επιστρέψω δυναμικά στα επόμενα τουρνουά».

Ο Παγδατής πραγματοποίησε τη 10η του εμφάνιση στο Αμερικανικό Όπεν. Ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά Grand Slam καταγράφοντας ρεκόρ 5-4 (νίκες-ήττες), έχοντας στο ενεργητικό του παρουσία στον τρίτο γύρο τόσο στο Αυστραλιανό Όπεν όσο και στο Γουίμπλετον – τα καλύτερά του αποτελέσματα από το 2013.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024