Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστές σκύλους

Τριήμερο φεστιβάλ με πρωταγωνιστές σκύλους

Το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου στο «MEC – Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία οι λάτρεις των σκύλων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, το 5ο κατά σειρά που διεξάγεται στην Ελλάδα, που θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και […]

Το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου στο «MEC – Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία οι λάτρεις των σκύλων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, το 5ο κατά σειρά που διεξάγεται στην Ελλάδα, που θα έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της υπεύθυνης ιδιοκτησίας των μικρών μας φίλων, την επιμόρφωση των ιδιοκτητών κατοικίδιων και τη γνωστοποίηση νέων προϊόντων που θα βελτιστοποιήσουν την καθημερινότητά τους.

Όπως κάθε χρόνο, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία εφέτος θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για το μεγαλύτερο παγκόσμιο dog show, την περίφημη «Crufts»( 10 -13 Μαρτίου 2016).

Το παρών στη φετινή έκθεση θα δώσει ο πρόεδρος της Διεθνούς Κυνολογικής Ομοσπονδίας (FCI), Ραφαέλ ντε Σαντιάγο. Η διεθνής κυνοφιλική ομοσπονδία θα έχει δικό της περίπτερο στο φεστιβάλ, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες που θέλουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα.

Παράλληλα στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υπάρξουν μια σειρά από δραστηριότητες που θα μας γνωστοποιήσουν το πολύτιμο έργο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας. Η παρουσίαση των Ελληνικών Φυλών σκύλων αποτελεί την παρακαταθήκη της πολιτιστικής κληρονομιάς και θα συνδυαστεί άψογα με το νέο, που εκπροσωπεί η ομάδα των Νεαρών Χειριστών του Κ.Ο.Ε. «Πατουσάκια – Φιλαράκια», οι οποίοι θα επιδείξουν την δεξιοτεχνία τους με τους πιστούς συνοδούς τους.

Θα υπάρξει και εφέτος η λατρεμένη παράσταση από όλους τους επισκέπτες του Dog Dancing, ενώ δεκάδες σκυλάκια θα επιδείξουν τις ικανότητές τους στο άθλημα των σκύλων, το Dog agility.

Όπως κάθε χρόνο, στο «International Dog Festival – Athens 2015» θα έχει πρωταγωνιστική παρουσία και η Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου, η δημιουργός της Ελληνικής Σχολής Εκπαίδευσης Σκύλων – Οδηγών «Λάρα», η οποία ίδρυσε την σχολή το 2008 για να βοηθήσει με την εκπαίδευση των σκύλων, που αποτελούν οδηγούς για τους συμπολίτες μας με προβλήματα όρασης.

Ενεργή παρουσία θα έχει και η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης με την έντονη δραστηριότητα της και συνεισφορά στην ανακούφιση των αδέσποτων ζώων.

Το «International Dog Festival – Athens 2015» θα αποτελέσει υπερήφανο υποστηρικτή της υιοθέτησης ενός μικρού μας φίλου κατά την διάρκεια της παράλληλης εκδήλωσης, που θα διοργανώσει η ΖΕΗ, των «Adoption Days». Αρκετά σκυλάκια που είναι προς υιοθέτηση θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο του φεστιβάλ, στην Ζώνη Υιοθέτησης, προκειμένου να βοηθήσουν τους επισκέπτες που επιθυμούν να προσθέσουν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Το «International Dog Festival – Athens 2015» κατόρθωσε να γίνει θεσμός επειδή βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση και φροντίζει κάθε χρόνο να καινοτομεί. Έτσι και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του πρώτου «Groom & Kennel Expo», που θα συστεγαστεί στο «MEC Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

Κατά τη διάρκεια της παράλληλης εκδήλωσης θα γίνονται επιδείξεις περιποίησης από τους groomers. Επίσης το κοινό θα μπορεί να συζητήσει μαζί τους και να ζητήσει συμβουλές.

Η είσοδος για τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη.
Θα υπάρχει parking για όλους και δωρεάν Wi Fi για τους επισκέπτες του φεστιβάλ.
Την οργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η εταιρεία «Welldone».

Facebook: https://www.facebook.com/internationaldogshow

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024