Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ-άς στα Γιάννενα με «3άρα» επί του ΠΑΟΚ

ΠΑΣ-άς στα Γιάννενα με «3άρα» επί του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα του ΠΑΣ σημείωσαν οι Μανιάς (5΄), Σεμπό (αυτ. 51΄) και Τσάβες (75΄) ενώ στις καθυστερήσεις (90+2΄)μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Βίτορ. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο «Δικέφαλος του Βορρά» λόγω της αποβολής του Ζάιρο στο 62΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της Super League. Τα τέρματα του ΠΑΣ σημείωσαν οι Μανιάς (5΄), Σεμπό (αυτ. 51΄) και Τσάβες (75΄) ενώ στις καθυστερήσεις (90+2΄)μείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Βίτορ.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο «Δικέφαλος του Βορρά» λόγω της αποβολής του Ζάιρο στο 62΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ όταν ο Μανιάς(5΄) εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Όλσεν και με κεφαλιά έκανε το 1-0. Από το 30΄ και μετά ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του ΠΑΟΚ που είχες μερικές καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει αλλά ο Βελλίδης είχε «κατεβάσει τα ρολά».

Συγκεκριμένα στο 30΄ ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ είπε όχι στο σουτ του Μακ ενώ στο 31΄ έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε το συρτό σουτ του Πέλκα. Στο 32΄ ο Στρούνα έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή μετά το τακουνάκι του Βίτορ ενώ στο 35΄ ο Βελλίδης για ακόμα μια φορά δήλωσε «παρών» διώχνοντας σωτήρια την μπάλα προ του Ρικάρντο Κόστα.

Στο αρχές του δευτέρου ημίχρονου ο ΠΑΣ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων όταν μετά από γύρισμα του Ίλιτς ο Σάμπο (51΄) στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Σαν μην έφταναν όλα αυτά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήρθε και στο 62΄ η αποβολή του Ζάιρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χτύπημα με τον αγκώνα στον Μπέριο.

Στο 75΄ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο τους με τον Τσάβες να σκοράρει με κοντινό πλασέ. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟΚ ήταν να μειώσει με τον Βίτορ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίος)

Κίτρινες Τσάβες, Φερφελής – Κάτσε, Σάμπο

Κόκκινη: Ζάιρο (2η κίτρ. 62΄)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπεριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71′), Τσάβες (Σαπαλίδης 86′), Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79′)

ΠΑΟΚ
(Τούντορ): Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60′), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70′)

Επεισόδια πριν τη «σέντρα» του αγώνα

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στις 21:10, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα έξω από το γήπεδο. Οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων ενώ πέταξαν και πέτρες εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να περάσουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν διαπληκτισμοί, φασαρία και αντιδράσεις. Η εμφάνιση δυνάμεων των ΜΑΤ πυροδότησε την κατάσταση. Οι οπαδοί των φιλοξενουμένων, άρχισαν πετροπόλεμο, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψεις δακρυγόνων.

Η ένταση μεταφέρθηκε στην οδό Σταδίου, έξω από τη θύρα 7, όπου οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν φωτιά σε κάδους και εμπόδισαν τα οχήματα της πυροσβεστικής να προσεγγίσουν.

Τα επεισόδια έληξαν, με την επέμβαση δύο διμοιριών των ΜΑΤ και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ξεκίνησε κανονικά στις 21:30.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024