Δημοκρατική Συμπαράταξη, το κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ
Την συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου επιβεβαίωσαν το μεσημέρι της Κυριακής η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Όπως ανακοίνωσαν, το ψηφοδέλτιο θα είναι κοινό και το όνομα του σχήματος θα είναι Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Την συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου επιβεβαίωσαν το μεσημέρι της Κυριακής η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Όπως ανακοίνωσαν, το ψηφοδέλτιο θα είναι κοινό και το όνομα του σχήματος θα είναι Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Όπως ανέφεραν, τα κόμματα κρατούν την οργανωτική και πολιτική τους αυτοτέλεια και αυτονομία, ενώ η συμφωνία τους βασίζεται σε «δέκα συν μία» προγραμματικές θέσεις, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα.
Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν ηγετικά στελέχη των δύο κομμάτων και οι δύο πρόεδροι κατέστησαν σαφές ότι θα επιδιώξουν μετεκλογικά την κυβερνητική συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ώστε η Ελλάδα να βγει οριστικά από την κρίση.
Την αντίθεσή τους στην κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ έχουν εκφράσει με δήλωσή τους31 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ανάμεσά τους και ο Φώτης Κουβέλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κλείνει, μετά από σχεδόν 100 χρόνια λειτουργίας, το ενημερωτικό ραδιόφωνο του CBS – Απολύονται όλοι
- Ομόφωνο ψήφισμα για τον αφθώδη πυρετό από το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης
- Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας 82-74: Νίκη με ανατροπή και βήμα για την εξάδα οι «πράσινοι»
- Δεν επισκιάζεται το σκάνδαλο των υποκλοπών – Το 81% των πολιτών θέλει να ανοίξει η υπόθεση για τα πολιτικά πρόσωπα
- Τσακ Νόρις: Φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν με αφιερώματα
- Γιατί οι ηγέτες της ΕΕ δεν αναλαμβάνουν δράση

