
«Εμείς μπορούμε»: Το σύνθημα του Ποταμιού στη μάχη των εκλογών
«Εμείς μπορούμε» είναι το σύνθημα του Ποταμιού στη μάχη των εκλογών. Αυτός θα είναι και ο τίτλος της εναρκτήριας ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη στα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος από όλη τη χώρα, απόψε (20:00) στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
«Εμείς μπορούμε» είναι το σύνθημα του Ποταμιού στη μάχη των εκλογών. Αυτός θα είναι και ο τίτλος της εναρκτήριας ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη στα στελέχη και τους φίλους του Κινήματος από όλη τη χώρα, απόψε (20:00) στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος, στη συνάντηση θα λάβουν μέρος τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής και της Επιτροπής Διαλόγου καθώς και τοπικά στελέχη από όλες τις εκλογικές περιφέρειες αλλά και τις ομάδες στήριξης που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται σε όλη τη χώρα με τίτλο «Τώρα Ποτάμι».
Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA o Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι «το Ποτάμι είναι η μηχανή της μεταρρύθμισης» και ότι «αποτελεσματική κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το Ποτάμι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μητσοτάκης: Κυριακάτικη «προεκλογική» ανασκόπηση – Κουβέντα για το μπάζωμα της εξεταστικής
- Σαμουράι, εντυπωσιακές μάχες, υπέροχες μαριονέτες: Ο Hidari επιστρέφει και ο Κιάνου Ριβς θα είναι εκεί
- Αγίου Πνεύματος: Οι κοντινοί προορισμοί και το κόστος της απόδρασης – Πού κυμαίνονται ακτοπλοϊκά και διαμονή
- Κατακόκκινο ξανά το ΟΑΚΑ: Τόσοι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν στον τελικό
- Ι. Καϊτεζίδης:«Η μεγάλη αποχή της 2ης Κυριακής έδειξε ότι οι πολίτες δεν ήθελαν το ισχύον εκλογικό σύστημα»
- Έκρηξη βόμβας σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Πακιστάν – Πάνω από 30 τραυματίες
- Κατάθεση-βόμβα στην υπόθεση Έπσταϊν: Η Σάρα Κέλεν κατονόμασε τρεις διάσημους άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση
- Οι κουτοπονηριές του Γιώργου Φλωρίδη θα ήταν απλώς καταγέλαστες, εάν δεν ήταν επικίνδυνες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 24.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-giancarlo-ruedas-575430257-16944052-315x220.jpg)



![Χρυσές λίρες: Ποιες χρονιές πουλήθηκαν οι περισσότερες [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/07/ot_lires25-300x300.png)



















![Ζιζέλ Πελικό: Βρήκε ξανά την αγάπη και την εμπιστοσύνη – Ο νέος της σύντροφος [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/2024-09-11T071836Z_5549723_RC27Y9AH9YCY_RTRMADP_5_FRANCE-JUSTICE-1024x683-1-1-1024x683-1-315x220.jpg)






























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442