Πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαΐκής Ενότητας ο σκιτσογράφος Στάθης
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο.
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας θα είναι ο σκιτσογράφος Στάθης Σταυρόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά τη συνάντηση που είχε στη Βουλή με τον γνωστό σκιτσογράφο.
«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που δίνεται η δυνατότητα να συναντηθώ με τον Στάθη, όχι μόνο σε συγκλίνουσες πολιτικές θέσεις που πάντοτε είχαμε αλλά και σε μια κοινή εκλογική μάχη. Σε μια πορεία που θα είναι μακρόπνοη και με στρατηγικά χαρακτηριστικά για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Και θα την αλλάξουμε την Ελλάδα» είπε ο κ. Λαφαζάνης.
«Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν είναι πλασμένοι για να ζούνε σκλάβοι. Και το μνημόνιο μας έχει σκλαβώσει» ανέφερε από την πλευρά του οΣτάθης Σταυρόπουλος, εκφράζοντας την επίσης την πεποίθησή του ότι τα επόμενα χρόνια, η Ευρώπη θα κλυδωνίζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: 24ωρη απεργία σιδηροδρομικών στις 23 Μαρτίου με φόντο την έναρξη της δίκης
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθησαν 16χρονος και ο πατέρας του – Έκανε το παιδικό δωμάτιο εργαστήριο για κροτίδες
- Conference League: Και μη χειρότερα για την ΑΕΚ, 2-0 η Τσέλιε (vids)
- Conference League: Σοκ για την ΑΕΚ, γρήγορο γκολ η Τσέλιε (vid)
- LIVE: Ολυμπιακός – Μπασκόνια
- Συνελήφθησαν δύο άνδρες για απόπειρα ανθρωποκτονίας 57χρονου