ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική μάχη με πινελιές Λαλιώτη, πιθανή η συνεργασία με ΔΗΜΑΡ
Παρών στη διαμόρφωση του προεκλογικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι ο Κώστας Λαλιώτης, αλλά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφού ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του κόμματος. Παράλληλα, επανέρχονται στο προσκήνιο τα σενάρια συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ και κοινής καθόδου στις επικείμενες εκλογές.
Σύμφωνα με τα Νέα, ο Κ.Λαλιώτης έχει ήδη πει στους συνομιλητές του πως θα κάνει το παν «να βοηθήσει παντοιοτρόπως», παρόλο που αποφεύγει να αναμειγνύεται ανοιχτά στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο Κ.Λαλιώτης είναι ο εμπνευστής των επιστολών της Φώφης Γεννηματά προς τον πρωθυπουργό, αλλά και της επίκαιρης ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή για το Plan Β Βαρουφάκη και τους περίφημους σχεδιασμούς του για παράλληλο νόμισμα. Ομοίως είχε τη σύλληψη για την αποστασιοποίηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ από την ιδέα του προέδρου της ΝΔ να βάλει στη συζήτηση των διερευνητικών εντολών τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο.
Στόχος του ΠΑΣΟΚ σ’ αυτές τις εκλογές, τις πρώτες με τη Φώφη Γεννηματά στην προεδρία, είναι να πάρει έστω και μία ψήφο παραπάνω σε σχέση με την αναμέτρηση του περασμένου Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο αυτό γίνεται προσπάθεια συσπείρωσης και επανάκαμψης στελεχών στο ΠΑΣΟΚ, ακόμα και στελεχών που προσχώρησαν στο ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ συγχρόνως γίνεται προσπάθεια να πεισθεί και ο πρώην πρωθυπουργός να μην κατεβάσει το Κίνημα στη νέα εκλογική αναμέτρηση. Ο ίδιος ο Γ.Παπανδρέου δεν έχει καταλήξει σε μια τέτοια απόφαση προς το παρόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εξωσωματική γονιμοποίηση: Λουίζ και Άλαστερ, τα πρώτα από τα 13 εκατ. παιδιά του σωλήνα στον κόσμο
- Επιτέλους, σοβαρευτείτε ή στην τελική «βουλώστε το»!
- Μένης Κουμανταρέας: Μάχη ανάμεσα στο Καλό και το Κακό
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Fox News: «Ο Ντόντσιτς ζήτησε από τους Λέικερς τον Αντετοκούνμπο»
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι



