Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάκωση στη μύτη ο Βέμερ και αποθεραπεία στον ΠΑΟ

Κάκωση στη μύτη ο Βέμερ και αποθεραπεία στον ΠΑΟ

Κάκωση στη μύτη υπέστη ο Βέμερ και δεν έλαβε μέρος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ο Γερμανός, πάντως, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (24/08, 21:30). Όσοι παίκτες έπαιξαν την Πέμπτη στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις κυκλοφορίας.

Κάκωση στη μύτη υπέστη ο Βέμερ και δεν έλαβε μέρος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ο Γερμανός, πάντως, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (24/08, 21:30).

Όσοι παίκτες έπαιξαν την Πέμπτη στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις κυκλοφορίας.

Απών ήταν ο Λουντ, ο οποίος παραμένει κλινήρης σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν μετά το χτύπημα που δέχτηκε στον θώρακα στη διάρκεια του αγώνα. Ο Φινλανδός αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα και φυσικά δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου. Όσον αφορά τον Εσιέν, ο Γκανέζος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ατομικό έκανε και ο Κλωναρίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024