Κάκωση στη μύτη υπέστη ο Βέμερ και δεν έλαβε μέρος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ο Γερμανός, πάντως, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (24/08, 21:30). Όσοι παίκτες έπαιξαν την Πέμπτη στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις κυκλοφορίας.
Κάκωση στη μύτη υπέστη ο Βέμερ και δεν έλαβε μέρος στη προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή. Ο Γερμανός, πάντως, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό, το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας (24/08, 21:30).
Όσοι παίκτες έπαιξαν την Πέμπτη στο Μπακού κόντρα στην Καμπάλα έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις κυκλοφορίας.
Απών ήταν ο Λουντ, ο οποίος παραμένει κλινήρης σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν μετά το χτύπημα που δέχτηκε στον θώρακα στη διάρκεια του αγώνα. Ο Φινλανδός αναμένεται να επιστρέψει την Κυριακή στην Αθήνα και φυσικά δεν υπολογίζεται από τον Αναστασίου. Όσον αφορά τον Εσιέν, ο Γκανέζος συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ ατομικό έκανε και ο Κλωναρίδης.
Μετά την ήττα της ΑΕΚ στον τελικό του BCL από τη Ρίτας, ο Σάκοτα αποκάλυψε το προαίσθημά του για το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην τελευταία επίθεση στην κανονική περίοδο.
Ο 57χρονος Μπάρι Ντρούιτ Μπάρλοου και ο σύντροφος κατηγορούνται ότι βίαζαν και εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά νεαρούς άνδρες. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλοι, ο πρώτος με παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.
Απίστευτη αυτοκτονία της ΑΕΚ στον τελικό του BCL, καθώς αν και βρέθηκε ακόμη και στο +20 απέναντι στη Ρίτας, τελικά ηττήθηκε με 92-86 στην παράταση «δωρίζοντας» την κούπα στους Λιθουανούς.