Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αναστασίου κρατάει τη... διάθεση με την Καμπάλα

Ο Αναστασίου κρατάει τη… διάθεση με την Καμπάλα

Εμφανώς προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ήταν μετά τον αγώνα με την Καμπάλα (0-0) για τα play off του Europa League, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου. Σε νοσοκομείο του Μπακού ο Λουντ.

Εμφανώς προβληματισμένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ήταν μετά τον αγώνα με την Καμπάλα (0-0) για τα play off του Europa League, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

«Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετό ενδιαφέρον σε ένα κακό γήπεδο. Εμείς θέλαμε τη νίκη, όπως και η Καμπάλα, αλλά βάσει των ευκαιριών, ήμασταν πιο κοντά. Δυστυχώς δεν ευτυχίσαμε να σκοράρουμε και κρατάμε το θετικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ σε ευρωπαϊκό ματς, αλλά και τη διάθεση που δείξαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και κυνηγήσαμε τη νίκη.

Απόψε, τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο. Ευχαριστούμε την ομάδα της Καμπάλα και τον κόσμο του Αζερμπαϊτζάν για την ατμοσφαίρα και τη φιλοξενία, παρ’ όλο που ακουγόταν καλά, η ατμόσφαιρα ήταν καλή και φιλική. Τους δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι να ανταποδώσουμε στην Αθήνα τη φιλοξενία.

Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο και στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα σίγουρο. Εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι για 4 ματς σε δέκα μέρες, τώρα πάμε στο Αγρίνιο, τελείωσε για εμάς αυτό το ματς και η προσοχή μας είναι στο ματς της Δευτέρας».

Σε νοσοκομείο του Μπακού ο Λουντ

Σα να μην έφτανε η κακή απόδοση στον Παναθηναϊκό, η βραδιά στο Αζερμπαϊτζάν έκρυβε και ένα απρόοπτο με τον Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος έχει υποστεί βλάβη στον πνευμονοθώρακα (από τη φάση που δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα του Στάνκοβιτς στο 65′) και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του Μπακού μαζί με τον γιατρό της ομάδας, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του Φινλανδού κρίθηκε σοβαρή και προτιμήθηκε να μην ρισκάρει το ταξίδι, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία τουλάχιστον από τα επόμενα τρία ματς.

Η υπόλοιπη «πράσινη» αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα αμέσως μετά το παιχνίδι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024