Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Porsche 911 Turbo 2016: Πρόβα τζενεράλε

Porsche 911 Turbo 2016: Πρόβα τζενεράλε

Η έκδοση Turbo της ανανεωμένης 911 δίνει τα διαπιστευτήρια της στο φωτογραφικό φακό για ακόμα μία φορά και εν όψει της πρεμιέρας της ανανεωμένης γκάμας του εμβληματικού sportscar, το Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη.

Η γερμανική φίρμα δοκιμάζει εδώ και αρκετό καιρό την ανανεωμένη εκδοχή της 911, με το εμβληματικό sportscar να δίνει ένα ακόμα δείγμα γραφής του στην έκδοση Τurbo.

Καθώς πλέον, η αναμονή αναμένεται να πάρει τέλος στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης, το Σεπτέμβριο όπου και θα παρουσιαστεί η ανανεωμένη 911, οι επιφάνειες της Turbo καλύπτονται από ελάχιστο καμουφλάζ αποκαλύπτοντας τις στοχευμένες διαφοροποιήσεις, ορατές μόνο στο εκπαιδευμένο μάτι όπως συνηθίζει η Porsche που δεν «συμπαθεί» τις φλύαρες αισθητικές αλλαγές.

Αντιθέτως, επίσης σύμφωνα με τις συνήθειες της Porsche, σημαντικές θα είναι οι αλλαγές και οι βελτιώσεις κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του αρχετυπικού μοντέλου.

Σε αυτές αναμένεται να συμπεριληφθεί και η «απαραίτητη» αναβάθμιση του κινητήρα η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος τόσο της «απλής» Turbo των 520 ίππων όσο και της S η οποία αναμένεται να ξεπεράσει τους 560 ίππους της σημερινής εκδοχής της.

Την εικόνα θα πλαισιώσουν βελτιώσεις και αναβαθμίσεις σε όλο το φάσμα των προδιαγραφών του γερμανικού μοντέλου με οδηγό τις εξελίξεις στην Porsche και στοιχεία από το κορυφαίο υβριδικό supercar της φίρμας 918 Spyder.

AUTOMEDIA

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024