Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κόντρα της Ρόντα Ράουζι με τον Μέιγουεδερ συνεχίζεται

Η κόντρα της Ρόντα Ράουζι με τον Μέιγουεδερ συνεχίζεται

Είναι σίγουρα οι καλύτεροι στην κατηγορία τους και αυτό δεν μπορεί να το αμιφισβητήσει κανείς. Όμως μεταξύ τους μπορούν να... αλληλοαμφισβητούνται. Ο λόγος για την Ρόντα Ράουζι και τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα. Μάλιστα σε αυτά που λένε, ενώ παραδέχονται την αξία του άλλου στη συνέχεια δεν παραλείπουν να ρίχνουν το... καρφί τους.

Είναι σίγουρα οι καλύτεροι στην κατηγορία τους και αυτό δεν μπορεί να το αμιφισβητήσει κανείς. Όμως μεταξύ τους μπορούν να… αλληλοαμφισβητούνται. Ο λόγος για την Ρόντα Ράουζι και τον Φλόιντ Μέιγουεδερ, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα.

Μάλιστα σε αυτά που λένε, ενώ παραδέχονται την αξία του άλλου στη συνέχεια δεν παραλείπουν να ρίχνουν το… καρφί τους.

Η αρχή έγινε από τον Μέιγουέδερ ένα χρόνο πριν, όπου μετά από δηλώσεις του προέδρου του UFC, Ντάνα Γουάιτ, ότι η Ρόντα θα κέρδιζε τον Μέιγουεδερ σε μια μάχη, εκείνος απάντησε πως δεν ήξερε ποια είναι.

Η πρώτη… απάντηση της 28χρονης αθλήτριας ήρθε σχεδόν ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα τον Μάιο, όταν στο πλαίσιο συνέντευξης της για το «Access Hollywood» και σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να παίξουν ποτέ αντίπαλοι απάντησε: «Δεν νομίζω… Εκτός αν αρχίσουμε να βγαίνουμε», εννοώντας τις κατηγορίες για επιθέσεις κατά γυναικών για τις οποίες έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές ο Μέιγουέδερ.

Όμως δεν έμεινε εκεί, αφού λίγο μετά, συγκεκριμένα στις 15 Ιουλίου κέρδισε το βραβείο για τον καλύτερο μαχητή και τότε έστειλε μια εκ νέου απάντηση στον Μέιγουεδερ: «Αναρωτιέμαι πως νιώθει ο Φλόιντ τώρα που ηττήθηκε από μια γυναίκα. Θέλω να τον δω να προσποιείται πως με ξέρει τώρα».

Η «ανταπόκριση» ήρθε σύντομα, με τον 38χρονο πυγμάχο να δηλώνει: «Συγχαρητήρια στην Ρόντα Ράουζι το άξιζε το βραβείο» και συνέχισε: «Όμως δεν έχω δει ακόμα κάποιον μαχητή, ή μποξέρ να βγάζει 300 εκατομμύρια δολάρια σε 36 λεπτά. Όταν το κάνει αυτό ας με πάρει τηλέφωνο».

Ενώ νέα απάντηση, η τελευταία προς το παρόν, ήρθε από τη Ράουζι για να επιβεβαιώσει πως αυτή η «βεντέτα» είναι μακριά από το να κλείσει. Η βραχύσωμη αθλήτρια δήλωσε πως σε έναν αγώνα χωρίς κανόνες θα κέρδιζε τον Μέιγουεδερ: «Ο Φλόιντ είναι από τους κορυφαίους πυγμάχους όλων των εποχών. Σίγουρα θα με νικούσε σε αγώνα πυγμαχίας, γιατί εγώ δεν μπαίνω σε κανόνες και παλεύω για να ζήσω. Σε έναν αγώνα χωρίς κανόνες όμως μπορώ να νικήσω οποιονδήποτε στον πλανήτη. Το μποξ είναι επιστήμη, με κανόνες που τους σέβομαι, αλλά όπως είπα, σε έναν αγώνα χωρίς κανόνες θα νικούσα. Αυτή είναι η ειλικρινής απάντησή μου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024