Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Καθοριστική μέρα για Μπουανανότε στην ΑΕΚ

Καθοριστική είναι η Τρίτη για τις εξελίξεις που αφορούν στον Ντιέγκο Μπουονανότε, τον σπουδαίο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις για την «απελευθέρωσή» του από τη Γρανάδα βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ιταλική ιστοσελίδα (tuttomercatoweb) δημοσιεύει κατ΄αποκλειστικότητα ότι ο 27χρονος Αργεντινός είναι ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αλλά στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ το διαψεύδουν κατηγορηματικά. Αιτία δεν είναι η απαισιοδοξία, αλλά το πρόσφατο «πάθημα» με τον Καρίμ Χαφέζ που ήλθε, είδε και... απήλθε χωρίς να υπογράψει. Ετσι στην Ενωση δεν πρόκειται να τοποθετηθούν επισήμως, μέχρι να δουν τον παίκτη με το... στυλό στο χέρι.

Καθοριστική είναι η Τρίτη για τις εξελίξεις που αφορούν στον Ντιέγκο Μπουονανότε, τον σπουδαίο μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

Οι διαπραγματεύσεις για την «απελευθέρωσή» του από τη Γρανάδα βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ιταλική ιστοσελίδα (tuttomercatoweb) δημοσιεύει κατ΄αποκλειστικότητα ότι ο 27χρονος Αργεντινός είναι ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αλλά στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ το διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Αιτία δεν είναι η απαισιοδοξία, αλλά το πρόσφατο «πάθημα» με τον Καρίμ Χαφέζ που ήλθε, είδε και… απήλθε χωρίς να υπογράψει. Ετσι στην Ενωση δεν πρόκειται να τοποθετηθούν επισήμως, μέχρι να δουν τον παίκτη με το… στυλό στο χέρι.

Η υπόθεση Μπουονανότε είναι ασφαλώς ξεχωριστή. Χρυσός Ολυμπιονίκης το 2008 με την Αργεντινή στο Πεκίνο και βασικός στη Ρίβερ Πλέιτ από τα 18, ο Elnano («νάνος», καθώς το ύψος του μόλις που ξεπερνά το 1.60μ.) ήταν ένας από τους πολλούς συμπατριώτες του που είδαν πλάι στο όνομά τους τον χαρακτηρισμό «νέος Μαραντόνα».

Ηταν πολύ νέος, ενώ βίωσε τον εφιάλτη στα τέλη του 2009 όταν οδηγούσε το Peugeot 307 του πατέρα του σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκαν οι άλλοι τρεις επιβάτες και φίλοι του.

Το αναμενόμενο άλμα στην Ευρώπη έγινε το καλοκαίρι του 2011, με τη Μάλαγα να τον αγοράζει από τη Ρίβερ. Εφυγε 1,5 χρόνο αργότερα (Ιανουάριος 2013) για τη Γρανάδα προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τα κατάφερε, μέχρι που την ομάδα ανέλαβε ο Χοακίν Καπαρός.

Ο Μπουονανότε ήταν σε μόνιμη κόντρα με τον γνωστό προπονητή, ο οποίος τον «έκοψε» λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν 2014/15.

Από τότε, ο Αργεντινός επέστρεψε στη Λατινική Αμερική και έπαιξε διαδοχικά ως δανεικός στην Πασούκα (Μεξικό) και την Κίλμες (Αργεντινή).

Οι τρεις τελευταίες του σεζόν ήταν πλήρεις με συνολικά περισσότερες από 80 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και γενικά αποκατέστησε το επίπεδο ετοιμότητάς του μετά το «πισωγύρισμα» που άρχισε το 2010 (έμεινε τέσσερις μήνες εκτός δράσης λόγω του δυστυχήματος) και ολοκληρώθηκε το 2012 στη Μάλαγα.

Χωρίς προβλήματα ο Ανάκογλου, ατομικό ο Κορδέρο

Με τον Ανάκογλου να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ που ξεκίνησε στις 8 το πρωί.

Ετσι, μετά την επιστροφή των Ντούνη, Ανδρεόπουλου, «παρών» δηλώνει και ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ατομικά προπονήθηκε ο Κορδέρο που δεν υπολογίζεται για το φιλικό της Κυριακής εναντίον της Ιντερ, στην Ανκόνα. Αντίθετα, δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Ντίντακ Βίλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024