Καταιγίδες αλλά και πυρκαγιές στη νότια Ηλεία
Τέσσερις φωτιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της νότιας Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πύρινα μέτωπα δε είναι μεγάλα, ούτε απειλούν κατοικημένες περιοχές. Όσον αφορά στις αιτίες που προκάλεσαν τις φωτιές, πιθανολογείται ότι οφείλονται σε κεραυνούς.
Τέσσερις φωτιές εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Τετάρτης σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της νότιας Ηλείας.
Ειδικότερα, η πρώτη φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή στο Κάτω Σαμικό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν περίπου 20 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ ένα ελικόπτερο πραγματοποιεί ρίψεις νερού από αέρος.
Λίγη ώρα αργότερα εκδηλώθηκε δεύτερη φωτιά στο Πρασιδάκι του δήμου Ζαχάρως, στην Σμέρνα και στο Χελιδόνι του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πύρινα μέτωπα δε είναι μεγάλα, ούτε απειλούν κατοικημένες περιοχές.
Όσον αφορά στις αιτίες που προκάλεσαν τις φωτιές, πιθανολογείται ότι οφείλονται σε κεραυνούς.
Μάλιστα, λόγω της καταιγίδων, της χαλαζόπτωσης και των ισχυρών ανέμων, έχουν δημιουργηθεί προβλήματα σε κοινότητες του δήμου της Αρχαίας Ολυμπίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μεγάλες αλλαγές, μαζικές προσλήψεις
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι συνομίλησε με τη Ροδρίγκες που «είναι υπέροχος άνθρωπος»
- Νιγηρία – Μαρόκο 0-0, 4-2 πεν.: Στον τελικό του Κόπα Άφρικα η ομάδα του Ελ Κααμπί! (vid)
- Google Gemini: Τι είναι το «Personal Intelligence» και πως θα θυμάται την ζωή σου
- Έρευνα του FBI στο σπίτι και τις συσκευές δημοσιογράφου της Washington Post
- Αλμπαθέτε – Ρεάλ Μαδρίτης 3-2: Σόου του Μπετανκόρ, πρωταγωνιστής με δυο γκολ στο αποκλεισμό-σοκ της «βασίλισσας»
