Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Κάιρο γιορτάζουν, αλλά στόλισαν με τη λάθος σημαία

Στο Κάιρο γιορτάζουν, αλλά στόλισαν με τη λάθος σημαία

Σημαιοστολισμένο το Κάιρο εν όψει της 6ης Αυγούστου, οπότε γιορτάζεται το άνοιγμα του δεύτερου καναλιού της Διώρυγας του Σουέζ. Όμως, οι αρχές της πόλης έμπλεξαν τις σημαίες. Και επειδή ένας αετός χωρίζει τη σημαία της Αιγύπτου από εκείνη της Υεμένης, αρκετοί δεν πρόσεξαν την γκάφα.

Σημαιοστολισμένο το Κάιρο εν όψει της 6ης Αυγούστου, οπότε γιορτάζεται το άνοιγμα του δεύτερου καναλιού της Διώρυγας του Σουέζ.

Όμως, οι αρχές της πόλης έμπλεξαν τις σημαίες. Και επειδή ένας αετός χωρίζει τη σημαία της Αιγύπτου από εκείνη της Υεμένης (τα χρώματα και οι λωρίδες είναι ίδιες), αρκετοί δεν πρόσεξαν την γκάφα.

Όπως γράφει ο δικτυακός τόπος Al-Masry al-Youm, τον οποίο επικαλείται το BBC, αρκετοί συνέδεσαν το γεγονός με τις πρόσφατες αναφορές ότι μια πρόσφατη παρτίδα εισαγωγής σημαιών ήταν πολύ καλής ποιότητας.

Πάντως, ο ρεπόρτερ της εφημερίδας Al-Watan ρώτησε αρκετούς περαστικούς. Άλλοι δεν πρόσεξαν ποτέ τη διαφορά ή την πρόσεξαν με καθυστέρηση.

«Ακόμα και αν λείπει ο αετός, εξακολουθεί να είναι η σημαία μας» λέει ένας άλλος. Κάποιος άλλος έδωσε περισσότερη έμφαση στο γεγονός ότι ο δρόμος στολίστηκε, ενώ το είδε και πρακτικά: γιατί να μπαίνουμε σε νέα έξοδα;

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024