Κρούση για Μπουονανότε η ΑΕΚ, ανακοίνωσε τα εισιτήρια για Σεβίλη
Εντείνει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Ντιέγκο Μπουονανότε η ΑΕΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε πρόταση στη Γρανάδα για συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή και οψιόν αγοράς του. Μια πρόταση βάσει της οποίας η Ένωση θα καλύψει περίπου το μισό συμβόλαιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή για φέτος (400-500 χιλιάδες ευρώ), ενώ πληρώνοντας ένα προσυμφωνημένο αντίτιμο να μπορεί του χρόνου να αποκτήσει τον 27χρονο ακραίο επιθετικό. Εν τω μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε σπουδαίο φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του τίτλου στο Europa League, Σεβίλη, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να ξεκινούν από τα 5 ευρώ.
Εντείνει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Ντιέγκο Μπουονανότε η ΑΕΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε πρόταση στη Γρανάδα για συνιδιοκτησία του ποδοσφαιριστή και οψιόν αγοράς του.
Μια πρόταση βάσει της οποίας η Ένωση θα καλύψει περίπου το μισό συμβόλαιο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή για φέτος (400-500 χιλιάδες ευρώ), ενώ πληρώνοντας ένα προσυμφωνημένο αντίτιμο να μπορεί του χρόνου να αποκτήσει τον 27χρονο ακραίο επιθετικό.
Εν τω μεταξύ, το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε σπουδαίο φιλικό αγώνα στο ΟΑΚΑ την κάτοχο του τίτλου στο Europa League, Σεβίλη, με τα εισιτήρια της αναμέτρησης να ξεκινούν από τα 5 ευρώ.
Η σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:
«Από τα 5 ευρώ ξεκινούν οι τιμές των εισιτηρίων του φιλικού του ερχόμενου Σαββάτου 8 Αυγούστου στις 21.00 κόντρα στην ισπανική Σεβίλλη με την ΑΕΚ να εμφανίζεται για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της, μετά την προετοιμασία στην Οπαλένιτσα της Πολωνίας, και με τις νέες εμφανίσεις της NIKE.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο στις Θύρες 7, 11 και 13 έναντι 25€ (παιδικά 5€), στη Θύρα 9 έναντι 30€ (παιδικά 10€), στη Θύρα 29 έναντι 40€ (παιδικά 15€) και στις Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 έναντι 100€ (παιδικά 40€) θα παραλαμβάνουν δωρεάν το συλλεκτικό t-shirt της NIKE ειδικά σχεδιασμένο για το φιλικό με τη Σεβίλλη. Για τα 15.000 συλλεκτικά t-shirts θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Η προπώληση των εισιτηρίων και η παραλαβή των t-shirts θα γίνεται από την αίθουσα Κασιμάτη στο ΟΑΚΑ, ενώ η προσφορά του t-shirt θα ισχύσει και για τους αγοραστές των e-tickets. Στις υπόλοιπες Θύρες οι τιμές των εισιτηρίων για το φιλικό με τη Σεβίλλη είναι:
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Το NBA ολοκλήρωσε την έρευνά του και έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος για κυρώσεις στους Μιλγουόκι Μπακς, όταν επέλεξαν να μην αγωνιστεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα τελευταία ματς της regular season.
Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα τελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2027 θέλει να κάνει το απόγευμα της Τετάρτης (13/5, 19:30) η Εθνική χάντμπολ των ανδρών, απέναντι στην Ολλανδία.