Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνελήφθη ο πατέρας του Βιδάλ για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Συνελήφθη ο πατέρας του Βιδάλ για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Την ίδια στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου παρουσίαζε επίσημα τον Αρτούρο Βιδάλ, η αστυνομία της Λα Βικτόρια στη Χιλή, προχωρούσε στη σύλληψη του πατέρα του. Αιτία; Η κατοχή κοκαΐνης και μαχαιριών. Ετσι ο 54χρονος Εράσμο Βιδάλ, υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει από την τηλεόραση την πρώτη ημέρα του υιού του στη νέα του ομάδα, πριν αφεθεί ελεύθερος μετά από μερικές ώρες.

Την ίδια στιγμή που η Μπάγερν Μονάχου παρουσίαζε επίσημα τον Αρτούρο Βιδάλ, η αστυνομία της Λα Βικτόρια στη Χιλή, προχωρούσε στη σύλληψη του πατέρα του. Αιτία; Η κατοχή κοκαΐνης και μαχαιριών.

Ετσι ο 54χρονος Εράσμο Βιδάλ, υποχρεώθηκε να παρακολουθήσει από την τηλεόραση την πρώτη ημέρα του υιού του στη νέα του ομάδα, πριν αφεθεί ελεύθερος μετά από μερικές ώρες.

Οπως ανέφεραν τα ΜΜΕ στη Χιλή, ο πατέρας του Βιδάλ βρισκόταν σε ένα πεζοδρόμιο με μερικούς φίλους και όπως τράβηξε ένα πακέτο τσιγάρα από την τσέπη του, του έπεσε ένας «φάκελος παρόμοιος με αυτόν που χρησιμοποιείται για τα ναρκωτικά», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Την σκηνή είδε από μία περίπολο αστυνομικών που περνούσε εκείνη την ώρα, και αμέσως προχώρησαν σε έλεγχο.

«Στην δεξιά τσέπη του Εράσμο Βιδάλ βρέθηκαν τρία σακουλάκια με κοκαΐνη και ο άνθρωπος μετέφερε επίσης δύο μαχαίρια από την κουζίνα», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Αφού μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω διερεύνηση, ο πατέρας του πρώην μέσου της Γιουβέντους, αφέθηκε ελεύθερος μετά από περίπου τέσσερις ώρες.

«Με σταμάτησαν από καθαρή σύγχυση», δήλωσε ο Εράσμο Βιδάλ στις εφημερίδες της Χιλής, μετά την απελευθέρωσή του.

«Δεν έκανα τίποτα, είναι προφανές, γι αυτό και αφέθηκα ελεύθερος αμέσως. Επινα μπύρες με φίλους και είμαι ήρεμος. Παρακολούθησα την παρουσίαση του Aρτούρο από την τηλεόραση», συμπλήρωσε ο πατέρας του νέου άσου της Μπάγερν.

Στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται ότι ο Εράσμο Βιδάλ είχε στην κατοχή του έξι γραμμάρια κοκαΐνης και δύο μαχαίρια.

»Αφέθηκε ελεύθερος γιατί η ποσότητα των ναρκωτικών ήταν συνεπής με την προσωπική χρήση. Εξήγησε ότι μετέφερε τα μαχαίρια για να κάνει μπάρμπεκιου με φίλους», υπογράμμισε η έκθεση της αστυνομίας. Πάντως διατάχθηκε έρευνα εναντίον του για κατοχή ναρκωτικών και όπλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024