Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμονή Χριστουγέννων στις αίθουσες με «Joy» και λαμπερό καστ ηθοποιών

Παραμονή Χριστουγέννων στις αίθουσες με «Joy» και λαμπερό καστ ηθοποιών

Μετά τον οσκαρικό «Οδηγό Αισιοδοξίας» και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες «Οδηγό Διαπλοκής», ο Ντέιβιντ Ο’Ράσελ επιστρέφει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία «Joy». Με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντάιαν Λαντ και Βιρτζίνια Μάντσεν, ο Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, περιγράφει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο […]

Μετά τον οσκαρικό «Οδηγό Αισιοδοξίας» και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες «Οδηγό Διαπλοκής», ο Ντέιβιντ Ο’Ράσελ επιστρέφει φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες με την ταινία «Joy».

Με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Έντγκαρ Ραμίρεζ, Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ντάιαν Λαντ και Βιρτζίνια Μάντσεν, ο Ντέιβιντ Ο’ Ράσελ, περιγράφει με τον πιο ξεχωριστό τρόπο μια ιστορία οικογενειακή, για την αφοσίωση και την αγάπη.


Σύνοψη
Στο «Joy», τέσσερις γενιές μιας οικογένειας ζωντανεύουν σε μια έντονη ιστορία με επίκεντρο την Τζόι, ένα κορίτσι το οποίο μεταμορφώνεται στην γυναίκα που ιδρύει μια εταιρεία-δυναστεία και εξελίσσεται σε πανίσχυρη ηγέτιδα μητριάρχη.

Προδοσία, δόλος, απώλεια της αθωότητας, αλλά και πληγές που αφήνει πίσω της η αγάπη, συνθέτουν το σκηνικό αυτής της έντονα συναισθηματικής και βαθιά ανθρώπινης κωμωδίας που εξερευνά τη διαδικασία ανέλιξης προς την κορυφή της οικογενειακής αλλά και της επαγγελματικής ιεραρχίας, μέσα σε συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Οι σύμμαχοι γίνονται εχθροί και οι εχθροί σύμμαχοι, τόσο εντός όσο και εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, ενώ ο ψυχισμός και η έντονη φαντασία της Τζόι την βοηθούν να βγει από την καταιγίδα που καλείται να αντιμετωπίσει.

Η ταινία «Joy» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Δεκεμβρίου 2015, από την Odeon.

  • Αυτή είναι η τρίτη φορά που πρωταγωνιστούν μαζί οι Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλεϊ Κούπερ. Η πρώτη φορά ήταν στην ταινία Silver Linings Playbook (2012) και η δεύτερη στην ταινία American Hustle (2013)
  • Στις ταινίες Silver Linings Playbook και American Hustle οι τρεις πρωταγωνιστές ακολούθησαν και πάλι τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ
  • Ωστόσο οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν συνεργαστεί και στην ταινία Limitless (2011)
  • Tα γυρίσματα έγιναν στη Βοστόνη, ενώ μερικές σκηνές γυρίστηκαν και στο Haverhill της Μασαχουσέτης
  • Η Ελίζαμπεθ Ρομ υποδύεται την αδερφή της Τζένιφερ Λόρενς στην ταινία και αποτελεί τη
    δεύτερη συνεργασία με τους Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Μπράντλεϊ Κούπερ κάτω -και πάλι- από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Ο’Ράσελ

entertainment.in.gr

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024