Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Χωρίς τη συμμετοχή του Σέρχιο Σάντσεθ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί την Κυριακή. Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και λογικά δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης με την Μπριζ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο τραυματίας Τελάντερ, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.
Χωρίς τη συμμετοχή του Σέρχιο Σάντσεθ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί την Κυριακή.
Ο Ισπανός αμυντικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, κάτι που έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και λογικά δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο ματς της Τρίτης με την Μπριζ, για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο τραυματίας Τελάντερ, ενώ ο Εσιέν συνέχισε την αποθεραπεία του.
Η τελευταία προπόνηση των «πρασίνων» θα γίνει τη Δευτέρα στις 17:30 και στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Βέλγους.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!