Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έχω χρεοκοπήσει», επιμένει ο 50 Cent σε νέα κατάθεση μετά το ροζ βίντεο

«Έχω χρεοκοπήσει», επιμένει ο 50 Cent σε νέα κατάθεση μετά το ροζ βίντεο

Ελισάβετ Σταμοπούλου Επιμένει ότι χρεοκόπησε. Ο ράπερ Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον, ή κατά κόσμον 50 Cent, που έχει ανακηρυχθεί ως ένας από τους πέντε πλουσιότερους χιπ χοπ τραγουδιστές, υποβάθμισε εκ νέου την αξία της περιουσίας του με κατάθεσή του στο δικαστήριο. Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη δήλωσή του περί χρεοκοπίας, αλλά και οι αινιγματικές επαγγελματικές του […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Επιμένει ότι χρεοκόπησε. Ο ράπερ Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον, ή κατά κόσμον 50 Cent, που έχει ανακηρυχθεί ως ένας από τους πέντε πλουσιότερους χιπ χοπ τραγουδιστές, υποβάθμισε εκ νέου την αξία της περιουσίας του με κατάθεσή του στο δικαστήριο.

Σάλο έχει προκαλέσει η πρόσφατη δήλωσή του περί χρεοκοπίας, αλλά και οι αινιγματικές επαγγελματικές του συμφωνίες.

Στον τραγουδιστή, που παρέστη την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν για επιπλέον ποινές, έχει επιβληθεί η τιμωρία της καταβολής των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων με αφορμή την αγωγή της Λαστόνια Λέβιστον που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πάρει την άδειά της για να κυκλοφορήσει τη ροζ ταινία που γύρισε με το φίλο της.

Μετά την ποινή, ο ράπερ αρνήθηκε ότι κατέχει πολυτελή αντικείμενα όπως ακριβά αυτοκίνητα και εντυπωσιακά κοσμήματα.

«Δανείστηκα κοσμήματα από κοσμηματοπώλη», δήλωσε στο δικηγόρο της Λέβιστον, Φίλιπ Φρέιντιν, όταν ρωτήθηκε για το 65 καρατίων δαχτυλίδι, που απεικονιζόταν στη φωτογραφία, την οποία ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

Η Λέβιστον μήνυσε τον τραγουδιστή μετά από το 13 λεπτών βίντεο που δημοσίευσε με σκοπό να εκδικηθεί τον αντίπαλό του, επίσης ράπερ, Ρικ Ρος, με τον οποίο έχει εκείνη μια κόρη.

Ο 50 Cent ισχυρίστηκε, όμως, πως ο πρώην φίλος της Λέβιστον του έδωσε την κασέτα του 2008 λέγοντάς του, παράλληλα, ότι η γυναίκα δεν είχε πρόβλημα δημοσίευσης.

Μετά την «καμπάνα» του Δικαστηρίου, ο ράπερ κατέθεσε αίτηση προστασίας πτώχευσης στο Κονέκτικτατ. Ο δικηγόρος του, δε, Tζέιμς Ρέναρντ, ισχυρίστηκε ότι η περιουσία του τραγουδιστή δεν ξεπερνά τα 4,4 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ράπερ δήλωσε στο δικηγόρο της Λέβιστον πως πληρώθηκε μόλις 100.000 δολάρια για την εμφάνισή του σε νυχτερινό κέντρο και στην ταινία «Spy». Δεν ήταν, όμως, τόσο αποκαλυπτικός όσον αφορά στα κέρδη του από άλλες συνεργασίες, όπως εκείνη με τη Walt Disney, την Intel και τη Reebok

«Θα πρέπει να ρωτήσετε το λογιστή μου», είπε θέλοντας να αποδομήσει τις θεωρίες περί μεγάλης περιουσίας, και απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εισπράττει 100 εκατομμύρια δολάρια όταν η Vitaminwater αγοράστηκε από την Coca-Cola το 2007.

Ο 40χρονος τραγουδιστής έρχεται να αμφισβητήσει και το Forbes που κάνει λόγο για περιουσία 155 εκατομμυρίων δολαρίων.

Να σημειωθεί ότι ο 50 Cent συμμετέχει στην ταινία «Ο Αριστερόχειρας», που πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζέικ Τζίλενχαλ («Brokeback Mountain», «Nightcrawler»). Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία απώλειας στην οποία ο Μπίλι Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας του στο μποξ, χάρη κυρίως στην επιθετική κίνηση «southpaw». Η ιδανική ζωή του, όμως, καταρρέει όταν η γυναίκα του σκοτώνεται σε ατύχημα.

entertainment.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024