Τα «είπαν» και οδεύουν προς νέα συμφωνία ΠΑΟΚ και Κουρνέτας
Μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Κουρνέτας, καθώς την Τρίτη ο έμπειρος άσος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΑΣ, Κώστα Παϊσιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Γιώργο Ανδρέου, αλλά και με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και φάνηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστική συμφωνία με την παραμονή του αρχηγού στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Μια ανάσα από την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται το ΤΑΑ ΠΑΟΚ και ο Βασίλης Κουρνέτας, καθώς την Τρίτη ο έμπειρος άσος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του ΑΣ, Κώστα Παϊσιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Γιώργο Ανδρέου, αλλά και με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θανάση Κατσαρή.
Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα και φάνηκε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει οριστική συμφωνία με την παραμονή του αρχηγού στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Στην πραγματικότητα, τόσο από την πλευρά της διοίκησης, όσο και από του αθλητή υπάρχει η απόλυτη επιθυμία να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική συνεργασία της περασμένης σεζόν τουλάχιστον για ακόμη έναν χρόνο.
Εφόσον, λοιπόν, ο αειθαλής (39 ετών) άσος παραμείνει στα ασπρόμαυρα, τότε, η διοίκηση θα έχει διατηρήσει ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι του παζλ της περσινής επιτυχίας της κατάκτησης του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος.
Εξάλλου, ο μόνος που ουσιαστικά έχει αποχωρήσει μέχρι τώρα είναι ο Ερνάντο Γκόμεζ που αν και αποτέλεσε το βαρύ πυροβολικό του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα έχει αντικατασταθεί από τον διεθνή Κουβανό, Σεπέδα.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις