Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρός στα 28 του ο ιδρυτής της μουσικής υπηρεσίας streaming, Grooveshark

Νεκρός στα 28 του ο ιδρυτής της μουσικής υπηρεσίας streaming, Grooveshark

Ο Τζος Γκρίνμπεργκ, συν-ιδρυτής της μουσικής υπηρεσίας online streaming Grooveshark βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 28 ετών στο σπίτι του, στο Γκέινσβιλ της Φλόριντα. Η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστή την αιτία του θανάτου του Γκρίνμπεργκ, ωστόσο η εφημερίδα The Gainesville Sun αναφέρει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη, αυτοκτονία, χρήση ναρκωτικών, ενώ δεν έφερε τραύματα.

Ο Τζος Γκρίνμπεργκ, συν-ιδρυτής της μουσικής υπηρεσίας online streaming Grooveshark βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 28 ετών στο σπίτι του, στο Γκέινσβιλ της Φλόριντα.

Η σύντροφός του, Άμπι Μάγιερ, η οποία έλειπε για Σαββατοκύριακο, επέστρεψε στο σπίτι την Κυριακή, οπότε ανακάλυψε τη σορό του συντρόφου της.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστή την αιτία του θανάτου του Γκρίνμπεργκ, ωστόσο η εφημερίδα The Gainesville Sun αναφέρει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική πράξη, αυτοκτονία, χρήση ναρκωτικών, ενώ δεν έφερε τραύματα.

Ο Γκρίνμπεργκ και ο Σαμ Ταραντίνο ήταν πρωτοετείς φοιτητές στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα το 2006, όταν αποφάσισαν να ανοίξουν το Grooveshark.

Η υπηρεσία streaming λειτούργησε για λίγο λιγότερο δέκα χρόνια και έκλεισε τελικά τον Απρίλιο, μετά από συμβιβασμό με εταιρείες παραγωγής, καθώς δεν είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα.

Η μητέρα του Γκρίνμπεργκ φέρεται να είπε ότι ο γιος της δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ότι το θέμα του συμβιβασμού τον είχε κάνει να αισθανθεί ανακούφιση, παρά τον είχε αγχώσει.

Ο Γκρίνμπεργκ είχε ενταχθεί μαζί με τον Σαμ Ταραντίνο στη λίστα του Forbes «Οι καλύτεροι 30 κάτω των 30» και μάλιστα δύο συνεχόμενες χρονιές -το 2012 και το 2013.

Μάλιστα, το περιοδικό BusinessWeek τον ανακήρυξε το 2008 ως έναν από τους καλύτερους νεαρούς επιχειρηματίες των ΗΠΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024