Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σύνταξη» για τον «Rambo» με τον Σταλόνε στη Μέση Ανατολή

«Σύνταξη» για τον «Rambo» με τον Σταλόνε στη Μέση Ανατολή

Ελισάβετ Σταμοπούλου Ακούραστο το σκληρό «παιδί» του σινεμά, ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα εμφανιστεί στην έβδομη ταινία «Rocky», στο «Creed», που θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες, αλλά και θα πρωταγωνιστήσει σε νέο «Rambo». Το σενάριο του «Rambo: Last Blood» έχει γραφτεί, και διαδραματίζεται στη Μέση Ανατολή, όπου ο Σταλόνε δίνει μάχη ενάντια στην […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Ακούραστο το σκληρό «παιδί» του σινεμά, ο Σιλβέστερ Σταλόνε θα εμφανιστεί στην έβδομη ταινία «Rocky», στο «Creed», που θα κυκλοφορήσει στις 31 Δεκεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες, αλλά και θα πρωταγωνιστήσει σε νέο «Rambo».

Το σενάριο του «Rambo: Last Blood» έχει γραφτεί, και διαδραματίζεται στη Μέση Ανατολή, όπου ο Σταλόνε δίνει μάχη ενάντια στην παγκόσμια απειλή της τρομοκρατίας. Διαψεύδει, ωστόσο, φήμες που τον θέλουν να πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.

Μιλώντας για την ταινία, ο Σταλόνε είχε σημειώσει πως σε συνεργασία με τους ντόπιους από το Ιράκ και τη Συρία, σε μέρη όπου βρίσκονται τα οχυρά των τζιχαντιστών, θα προσπαθήσει να δώσει μια άκρως ρεαλιστική χροιά στην ταινία. Πρόκειται, δηλαδή, για μια πιο έντονη και αληθινή ταινία «Rambo» λίγο πριν «συνταξιοδοτηθεί» ο ήρωας.

Ο βετεράνος του Βιετνάμ, αλλά και ο θρυλικός μποξέρ ολοκληρώνει τον κύκλο του «Ράμπο» με μια νέα και τελευταία ταινία. Ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ρόκυ Μπαλμπόα, τον οποίο δημιούργησε ο ίδιος, είχε αναφερθεί πριν από καιρό στην επιθυμία του να βγάλει το «Ράμπο» στη «σύνταξη».

Στα 69 του έτη ο Σταλόνε πορεύεται με μια πολυετή εμπειρία στις ταινίες δράσης και με τον «τίτλο» του σκληρού ήρωα του Χόλιγουντ.

Πριν κατακτήσει την υποκριτική, δούλεψε ως ταξιθέτης, είχε καθαρίσει κλουβιά ζώων, και το 1970 εμφανίστηκε στην πορνογραφική ταινία «A Party at Kitty and Studs».

Έχει συμμετάσχει και σε mainstream ταινίες όπως στις «Μπανάνες» του Γούντι Άλεν (1971), ανάρπαστος όμως έγινε το 1976 με την κυκλοφορία του «Ρόκι» που απέσπασε 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Θετικές κριτικές έλαβε για την ταινία «F.I.S.T.» (1978), και ένα χρόνο αργότερα επέστρεψε στην «έδρα» του για να γράψει, να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει στο «Ρόκι II».

Ο σκληροτράχηλος μποξέρ επανήλθε το 1982 με το Ρόκι 3, το 1985 με το Ρόκι 4, το 1990 με το Ρόκι 5, και το 2006 με το Ρόκι 6. Έχοντας ταυτιστεί και με τον «Ράμπο», πρωταγωνίστησε στις ομώνυμες ταινίες το 1982, το 1985, το 1988 και το 2008.

Έχει λάβει μέρος και στις ταινίες «Judge Dredd» (1995) και «Daylight» (1996), αποφάσισε όμως στα τέλη της δεκαετίας του 1990 να κάνει μια σημαντική μεταστροφή και να πλαισιώσει το cast του «Cop Land» (1997), πλάι στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Για την ερμηνεία του στην ταινία απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια.

entertainment.in.gr

Sports in

Το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στην Κ19 στον τελικό (vid)

Δείτε πως «ξέσπασε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο νικητήριο πέναλτι του Λιατσικούρα το οποίο χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό για τον τελικό του Youth League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024