Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακ: «Δεν θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Μακ: «Δεν θα πρότεινα σε κάποιον να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Την απήχηση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και την περιορισμένη ανταποδοτικότητα του εκφράζει με μια δήλωση του ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ. Μιλώντας από το Ντούρφερθ της Ολλανδίας στους δημοσιογράφος, για την εικόνα που αποκόμισε από την περυσινή πρώτη του σεζόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Αν κάποιος φίλος μου με ρωτούσε θα του έλεγα να βρει κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ δεν έχω μετανιώσει, δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, είναι γενικότερο το πρόβλημα. Εάν κάποιος έχει διαβάσει τι έχει συμβεί με τις τιμωρίες και τα κλειστά γήπεδα είναι φυσιολογικό να μην θέλει να έρθει».

Την απήχηση του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και την περιορισμένη ανταποδοτικότητα του εκφράζει με μια δήλωση του ο Σλοβάκος επιθετικός του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ.

Μιλώντας σήμερα στο Ντούρφερθ της Ολλανδίας στους δημοσιογράφος, για την εικόνα που αποκόμισε από την περυσινή πρώτη του σεζόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, απάντησε: «Αν κάποιος φίλος μου με ρωτούσε θα του έλεγα να βρει κάτι καλύτερο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Εγώ δεν έχω μετανιώσει, δεν έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ, είναι γενικότερο το πρόβλημα. Εάν κάποιος έχει διαβάσει τι έχει συμβεί με τις τιμωρίες και τα κλειστά γήπεδα είναι φυσιολογικό να μην θέλει να έρθει».

Ο Σλοβάκος είπε ακόμα: «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια για την περσινή σεζόν. Αρχίσαμε καλά αλλά στην πορεία μείναμε από δυνάμεις. Δεν είναι δυνατόν να βγάλεις όλη την σεζόν με 12-13 παίκτες. Μετά τον Ολυμπιακό πέσαμε ξαφνικά, αλλά δεν ξέρω το γιατί. Στα πλέι οφ κάναμε τα χειρότερα έξι παιχνίδια που μπορούσαμε, τερματίσαμε τελευταίοι και τώρα πρέπει να περάσουμε από τα προκριματικά για να παίξουμε στους ομίλους του Europa League. Έχουμε καινούργιους παίκτες και καινούργιο προπονητή και προπονούμαστε πολύ σκληρά, γιατί είχαμε μόλις δύο εβδομάδες».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ τόνισε:
«Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλουμε να περάσουμε στους ομίλους. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη στο παιχνίδι της Πέμπτης και να πάρουμε την πρόκριση. Θα είναι πολύ δύσκολο και σκληρό. Είναι πρώτη φορά για μένα που ξεκινάω μετά από μόλις δύο εβδομάδες ξεκούρασης. Δε θα είναι εύκολο, το είδαμε και πέρσι κόντρα στη Ζίμπρου, ενώ τώρα θα είναι πιο δύσκολο, καθώς θα πρέπει να παίξουμε έξι τέτοια παιχνίδια για να φτάσουμε στους ομίλους. Πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Ήταν δικό μας λάθος που ξεκινάμε τόσο νωρίς. Πρέπει να δούμε αν θα έχουμε τις δυνάμεις».

Για την πίκρα που άφησε στον κόσμο του ΠΑΟΚ η περσινή σεζόν δήλωσε: «Στην πορεία της σεζόν δεν πήγαμε καλά. Αυτό ήταν κακό για όλους μας. Μετά τον Ολυμπιακό πετούσαμε στα σύννεφα και, τελικά, δεν πήραμε τίποτα. Τώρα είναι μια καινούργια της σεζόν. Αν ο κόσμος θέλει, αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ θα έρθει να μας υποστηρίξει. Αν δεν θέλει, η απόφαση είναι καθαρά του κόσμου».

Για την δική του απόδοση την περασμένη περίοδο, σχολίασε: «Πάντα κάνω την αυτοκριτική μου. Τώρα έχουμε μπροστά μας μία καινούργια σεζόν, δεν θέλω να σκέφτομαι την περασμένη περίοδο. Δεν σκόραρα όσο θα μπορούσα από την μέση της περιόδου και μετά, αλλά στα πλέι οφ έπαιξα παρόλο που είχα πρόβλημα στη μέση. Θα μπορούσα να ήμουν σπίτι μου, αλλά θέλησα να βοηθήσω την ομάδα».

Για το γεγονός ότι η αγωνιστική περίοδο φέτος ξεκινάει νωρίς:
«Είναι δικό μας λάθος. Πρέπει πρέπει να δούμε αν θα έχουμε τις δυνάμεις να μπούμε στους ομίλους του Europa League, που είναι και ο στόχος μας. Θα είναι δύσκολο. Οσον αφορά τις μεταγραφές θα πρέπει να ρωτήσετε τους υπεύθυνους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024