Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έσπασε ακόμα ένα «φράγμα» η Μπέκι Χάμον ως προπονητής των Σπερς

Έσπασε ακόμα ένα «φράγμα» η Μπέκι Χάμον ως προπονητής των Σπερς

Στην ιστορία θα μείνει ο αγώνας των Σαν Αντόνιο Σπερς απέναντι στους Νικς για το Summer League του NBA. Ο λόγος είναι φυσικά η παρουσία της Μπέκι Χάμον στον πάγκο των πρωταθλητών του 2014, αφού έγινε έτσι η πρώτη «Head coach» προπονητής στην ιστορία της Λίγκας. Αυτή την ευκαιρία της έδωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος εμπιστευόμενος τις ικανότητες της, της έδωσε το χρίσμα για το Summer League.

Στην ιστορία θα μείνει ο αγώνας των Σαν Αντόνιο Σπερς απέναντι στους Νικς για το Summer League του NBA.

Ο λόγος είναι φυσικά η παρουσία της Μπέκι Χάμον στον πάγκο των πρωταθλητών του 2014, αφού έγινε έτσι η πρώτη «Head coach» προπονητής στην ιστορία της Λίγκας.

Αυτή την ευκαιρία της έδωσε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, ο οποίος εμπιστευόμενος τις ικανότητες της, της έδωσε το χρίσμα για το Summer League.

Θυμίζουμε πως στις 28 Οκτωβρίου του 2014 με την έναρξη της σεζόν η 37χρονη είχε γίνει η πρώτη βοηθός προπονητή στο πλευρό του Πόποβιτς και όπως φαίνεται από την εξέλιξη της δεν θα σταματήσει εκεί.

Η Μπέκι Χάμον δήλωσε μετά τον αγώνα: «Νομίζω πως είναι σημαντικό για την κοινωνία τα γυναικεία μυαλά να επιβραβεύονται όπως των ανδρών. Το θέμα είναι πιο μεγάλο και πιο σημαντικό. Θέλουμε όταν η γυναίκα σας ή η κόρη σας πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά να την αντιμετωπίσουν όπως έναν άνδρα. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Είτε μιλάμε για μπάσκετ είτε για τον στρατό είτε για μεγάλες επιχειρήσεις, θέλουμε να υπάρχουν γυναίκες».


Μέτριος ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Στον ίδιο αγώνα έπαιξε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα προσπαθήσει να αρπάξει την ευκαιρία που του έδωσαν οι Νικς για να βρεθεί στον ρόστερ του τη σεζόν που έρχεται, καθώς δεν έχει σκοπό να περάσει ακόμα μια σεζόν στη D League (σ.σ αναπτυξιακή λίγκα του NBA).

Ο Έλληνας παίκτης μέτρησε 3 πόντους (1/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/3 βολές), ενώ είχε 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, αλλά και 3 λάθη σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Για την ιστορία οι Νικς επικράτησαν 78-73 με τον Πορζίνγκις (σ.σ επιλέχθηκε από του Νικς στο ντραφτ στην 4η θέση) να σκοράρει 12 πόντους στο ντεμπούτο του ως παίκτης του NBA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024