Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
6 ελιξίρια ομορφιάς, να τα πιείτε στο ποτήρι

6 ελιξίρια ομορφιάς, να τα πιείτε στο ποτήρι

Ενσωματώσετε τα στη διατροφική προ γάμου σας δίαιτα και λάμψτε από ομορφιά. Ευγενική προσφορά του γκουρού ευεξίας της Γκουίνεθ Πάλτροου, του δρ Φρανκ Λίπμαν.

Όλγα Γιαννακοπούλου

Ενσωματώσετε τα στη διατροφική προ γάμου σας δίαιτα και λάμψτε από ομορφιά. Ευγενική προσφορά του γκουρού ευεξίας της Γκουίνεθ Πάλτροου, του δρ Φρανκ Λίπμαν.
Τσάι με τζίντζερ και λεμόνι
Το τζίντζερ κάνει θαύματα στη μείωση του μετεωρισμού και την ανακούφιση των συμπτωμάτων δυσπεψίας. Και η υγεία του πεπτικού συστήματος, συχνά αντικατοπτρίζεται στο δέρμα, λέει ο Λίπμαν. Συνδυάστε μερικές φέτες ρίζας τζίντζερ με φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και θα έχετε ένα σπουδαίο αποτοξινωτικό που συμβάλει στη λάμψη του δέρματος.
Πράσινος χυμός
Δεν είστε φαν της μεγάλης πράσινης σαλάτας, θέλετε όμως το λαμπερό δέρμα που προσφέρει; Πάρτε τις πιο θρεπτικές της ουσίες μονομιάς με χυμό από σέλινο, λάχανο, σπανάκι, αγγούρι, μαϊντανό, όπως κι άλλα λαχανικά που περιέχουν καθόλου ή ελάχιστη ζάχαρη. «Ιδανικό ρόφημα για λαμπερό δέρμα, υγιή μαλλιά, καθαρά μάτια και καθαρή πέψη», λέει ο Λίπμαν.
Matcha
Το ότι το παραδοσιακό πράσινο τσάι είναι πολύ καλό για την υγεία και την ομορφιά, είναι γνωστό. Το πράσινο τσάι Matcha, όμως, είναι ακόμη καλύτερο. Γιατί; Είναι μεγάλη πηγή αντιοξειδωτικών, που είναι απαραίτητα για μια νεανική επιδερμίδα. Επίσης, η χλωροφύλλη που περιέχει, εξαλείφει τα βαρέα μέταλλα από τον οργανισμό, φωτίζει το δέρμα και καταπολεμά την ζημιά που έχει υποστεί. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι του γλυκού σε 180ml ζεστού νερού, ή σε χυμό πορτοκαλιού για να μεγιστοποιήσετε την ικανότητα του σώματός σας στο να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά του matcha. Το κιτρικό οξύ που βρίσκεται στα εσπεριδοειδή, όπως τα πορτοκάλια ή τα λεμόνια, μπορεί να αυξήσει την ικανότητα του σώματός σας να απορροφήσει τα αντιοξειδωτικά σε matcha 13 φορές περισσότερο.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ για το τσάι Matcha θα βρείτε εδώ
http://matchafactory.gr/el/8-matcha

Ζωμός οστών
Αυτός ο ζωμός είναι ακριβώς αυτό. Οστά, συνήθως από κοτόπουλο, γαλοπούλα ή βοδινό που έχουν σιγοβράσει με νερό και λαχανικά αλλά και ο απλός ζωμός οστών είναι μια πλούσια πηγή γλυκοζαμίνης, χονδροϊτίνης και ζελατίνης, τα οποία μειώνουν τη φλεγμονές. Έτσι, αν εμφανιστεί σπυράκι, αυτοί οι αντι-φλεγμονώδεις παράγοντες θα βοηθήσουν να μειωθεί, να εξαφανιστεί ή να μην εμφανιστεί καθόλου αν έχετε συμπεριλάβει στη διατροφή σας ένα τέτοιο ζωμό. Το πραγματικό όμως, όφελος εδώ, είναι το κολλαγόνο. «Είναι η απόλυτη τροφή του δέρματος», λέει ο Λίπμαν. «Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος και καταπολεμά τις ρυτίδες».

Κομπούχα ή «τσάι της Μαντζουρίας»
Αυτό το τσάι είναι ένας ζυμομύκητας που αναπτύσσεται σε διάλυμα μαύρου ή πράσινου τσαγιού και ζάχαρης με τη βοήθεια «μαγιάς». Με τη ζύμωση απελευθερώνονται θρεπτικές ουσίες όπως προβιοτικά που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην εξισορρόπηση της λειτουργίας του ήπατος και βελτιώνει την όψη του δέρματος και των μαλλιών, ανάμεσα σε πολλά άλλα οφέλη.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ για το τσάι Κομπούχα θα βρείτε εδώ
https://www.vita.gr/diatrofi/eating-healthy/article/4687/kompoyxa-to-zwntano-tsai/

Νερό φίλτρου
Και αν δεν πιείτε κάτι από τα παραπάνω, τουλάχιστον πιείτε αυτό. «Το νερό ενυδατώνει τα πάντα, από το δέρμα μας έως τα κύτταρά μας. Ιδανικά, ενυδατωθείτε με νερό που έχει υποστεί επεξεργασία για να αφαιρεθούν οι τοξίνες και οι χημικές ουσίες που υπάρχουν στα συνήθως στο νερό της βρύσης, όπως το χλώριο και το φθόριο», λέει ο Λίπμαν.

gamos.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024