Δεν επιβεβαιώθηκαν τα περί νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών
Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες περί νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών χωρίς την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ώστε να ενημερωθούν από τον πρωθυπουργό. Ήδη, ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ενημερώσει τη Βουλή.
Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες περί νέας συνάντησης των πολιτικών αρχηγών χωρίς την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ώστε να ενημερωθούν από τον πρωθυπουργό.
Ήδη, ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να ενημερώσει τη Βουλή.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.