Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάρκο Σίλβα και επισήμως στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Σίλβα και επισήμως στον πάγκο του Ολυμπιακού

Προπονητής του Ολυμπιακού και επισήμως είναι πλέον ο Μάρκο Σίλβα, όπως ανακοίνωσε η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα» αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση. Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών δεν έχει γίνει γνωστή επισήμως, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος υπέγραψε για 2+1 χρόνια. Παρουσιάζονται την Τετάρτη τα διαρκείας.

Προπονητής του Ολυμπιακού και επισήμως είναι πλέον ο Μάρκο Σίλβα, όπως ανακοίνωσε η Ερυθρόλευκη ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα» αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση.

Ο Σίλβα ήρθε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας όπου ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας των δύο πλευρών δεν έχει γίνει γνωστή επισήμως, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

Μετά την υπογραφή το συμβολαίου του, ο Σίλβα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τους Σάββα Θεοδωρίδη, Γιάννη Βρέντζο, Γρηγόρη Γεωργάτο και Μιχάλη Κουντούρη.

Την Τετάρτη τα διαρκείας

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη θα γίνει η παρουσίαση των νέων εισιτηρίων διαρκείας.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου (14:30) στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η χρονιά που ο Σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής και της ασύγκριτης δόξας του, συμπίπτει με μια εποχή στην οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δοκιμάζονται, όπως όλοι οι Έλληνες, από μία πρωτοφανή, για την σύγχρονη εποχή, οικονομική κρίση.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και με πρωτοφανείς μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παρόντες μαζικά στο δεύτερο σπίτι τους.

Στις κρίσιμες αυτές μέρες για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην καταστατική του αρχή, αντλεί δύναμη από τον λαό του και την επιστρέφει σε αυτόν, με στόχο ένα Καραϊσκάκη με γεμάτες τις ψυχές των φιλάθλων μας.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»!

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024