Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Δέλλας θέλει «μια AEK που θα πρωταγωνιστεί»

Ο Δέλλας θέλει «μια AEK που θα πρωταγωνιστεί»

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ, μια σεζόν που θα τη βρει μετά από δύο χρόνια ξανά στη Σούπερ Λιγκ. Η πρωινή προπόνηση ήταν κλειστή, ενώ η απογευματινή άνοιξε για τα ΜΜΕ και τον κόσμο ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός. Ευχή όλων, όπως είναι λογικό, ήταν η ΑΕΚ να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν τον υποβιβασμό.

Την πρώτη της προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η ΑΕΚ, μια σεζόν που θα τη βρει μετά από δύο χρόνια ξανά στη Σούπερ Λιγκ.

Η πρωινή προπόνηση ήταν κλειστή, ενώ η απογευματινή άνοιξε για τα ΜΜΕ και τον κόσμο ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός.

Ευχή όλων, όπως είναι λογικό, ήταν η ΑΕΚ να επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν τον υποβιβασμό.

«Περάσαμε δύσκολα χρόνια στην ΑΕΚ. Με υπομονή σκληρή δουλειά και αγάπη μεταξύ μας, καταφέραμε να φέρουμε την ΑΕΚ στη θέση της. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε βέβαια. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, για να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί» είπε αρχικά στα ΜΜΕ ο Δέλλας.

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, θέλουμε κάποιες προσθήκες ακόμη. Υπάρχει όμως χρόνος να γίνουν μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία για να μπορέσουμε να δουλέψουμε καλύτερα»

Για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: «Δεν θα σας πω τέτοια πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ξέρουν τι χρειαζόμαστε και τι θα κάνουν».

Για το αν η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Βασιλαντωνόπουλο. Εμένα με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να βοηθήσουν όλοι που έχουν έρθει».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος: «Ο κόσμος να περιμένει και αυτά που περίμενε πριν πέσει. Δηλαδή μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί».

Ο Χρήστος Αραβίδης είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε. Είμαστε ξεκούραστοι και στόχος είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχει η ΑΕΚ τους στόχους της. Και στόχος για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ, είναι πάντα η κορυφή. Εκείνο που θέλουμε και ονειρευόμαστε είναι να πετύχουμε κάτι δυνατό, αλλά φυσικά όλα αυτά θα τα δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Για μένα δεν είναι πρωτόγνωρο να παίζω στην Super League. Δεν θέλω να βάλω αριθμητικό στόχο στα γκολ όμως σίγουρα θέλω να είμαι πιο παραγωγικός σε σχέση με πέρυσι. Θέλω κάθε χρονιά να είμαι καλύτερος και αυτό περνά και μέσα από την ομάδα, που θέλει να παρουσιάζεται καλύτερη για να κάνει πορεία πρωταθλητισμού».

Σέζαρ Άρθο: «Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Είμαι πολύ πεινασμένος για να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόκληση. Είναι τεράστια ευκαιρία για μένα. Η ομάδα από ότι είδα είναι μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλοι μαζί θα πρέπει να πολεμήσουμε και είναι σημαντικό που είμαστε ενωμένοι».

Ροντρίγκο Γκάλο: «Ελπίζω να είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ. Θέλω να παλέψουμε όλοι μαζί για το πρωτάθλημα, γιατί ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να το πετύχει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024