«Πάγωσε» η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων πάγωσε τις πληρωμές προς το Δημόσιο, αλλά και τη διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.Μόλις 2,55 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο 5,8 εκατομμυρίων έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο Taxis, με τις εκκαθαρισμένες δηλώσεις να ανέρχονται συνολικά σε 2,5 εκατομμύρια. Για να καταστεί δυνατή η εμπρόθεσμη υποβολή όλων των δηλώσεων θα πρέπει να υποβάλλονται 137.500 δηλώσεις την ημέρα όταν σήμερα υποβάλλονται περίπου 50.000 δηλώσεις.
Η επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων πάγωσε τις πληρωμές προς το Δημόσιο, αλλά και τη διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων.
Μόλις 2,55 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις σε σύνολο 5,8 εκατομμυρίων έχουν υποβληθεί μέχρι σήμερα στο Taxis, με τις εκκαθαρισμένες δηλώσεις να ανέρχονται συνολικά σε 2,5 εκατομμύρια.
Εξ αυτών οι 916.135 δηλώσεις είναι χρεωστικές και αντιστοιχούν σε καταβολή φόρου ύψους 771 εκατ. ευρώ. Ο μέσος φόρος ανά χρεωστική φορολογική δήλωση ανέρχεται στα 842 ευρώ.
Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων έχει παραταθεί έως τις 27 Ιουλίου, ήτοι απομένουν 24 ημέρες για να υποβληθούν 3,3 εκατομμύρια φορολογικές δηλώσεις.
Για να καταστεί δυνατή η εμπρόθεσμη υποβολή όλων των δηλώσεων θα πρέπει να υποβάλλονται 137.500 δηλώσεις την ημέρα όταν σήμερα υποβάλλονται περίπου 50.000 δηλώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναθηναϊκός: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Κάτρη ως το 2030
- Φορολογικές δηλώσεις: Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 2025
- Το κλειστό κλαμπ των τριών Όσκαρ: Οι ηθοποιοί που έγραψαν ιστορία
- ΔΟΕ: Διαθέτει περισσότερα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης εάν χρειαστεί
- Κουτσούμπας: Ούτε να σκεφτεί η κυβέρνηση να συνδράμει στα Στενά του Ορμούζ – Η πληροφορία για στοχοποίηση της Σούδας αξιολογήθηκε πριν την καταγγελία
- Η πρέσβης της Εσθονίας επέβαινε στο σκάφος της Frontex που βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
