
International Life: Συνεχίζεται ομαλά η λειτουργία της εταιρείας
Στο πλαίσιο των σημαντικών οικονομικών εξελίξεων, η International Life ανακοινώνει ότι συνεχίζει απρόσκοπτα την ομαλή λειτουργία της, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, των συνεργατών και των εργαζομένων της. Αναφέρει μάλιστα, ότι ανταποκρινόμενη στην συγκυρία δημιούργησε το Vroom, το πρόγραμμα μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου με 24,95 ευρώ. Η εταιρία σημειώνει επίσης ότι οι πελάτες της μπορούν να […]
Στο πλαίσιο των σημαντικών οικονομικών εξελίξεων, η International Life ανακοινώνει ότι συνεχίζει απρόσκοπτα την ομαλή λειτουργία της, διασφαλίζοντας τα δικαιώματα των ασφαλισμένων, των συνεργατών και των εργαζομένων της.
Αναφέρει μάλιστα, ότι ανταποκρινόμενη στην συγκυρία δημιούργησε το Vroom, το πρόγραμμα μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου με 24,95 ευρώ.
Η εταιρία σημειώνει επίσης ότι οι πελάτες της μπορούν να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους μέσω των παρακάτω διαθέσιμων ηλεκτρονικών μέσων και καναλιών πληρωμών:
– Με χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας στο σύστημα Pay Online (ηλεκτρονική σελίδα http://payonline.inlife.com.gr) ή εφάπαξ στα P.O.S. μηχανήματα των υποκαταστημάτων της.
– Μέσω Web Banking, Phone Banking και Πάγιας εντολής (μέσω ΔΙΑΣ).
– Με χρέωση πιστωτικής κάρτας μέσω της υπηρεσίας Εasy Pay.
Οι πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν μετρητοίς, μπορούν να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους στα ΑΤΜ τραπεζών, σε όλα τα υποκαταστήματα της εταιρίας, καθώς και στα Κεντρικά Γραφεία της (Λ. Κηφισίας 7 και Νεαπόλεως 2, 15123 Μαρούσι). Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης ασφαλίστρων μέσω ΕΛ.ΤΑ με χρήση της ταχυπληρωμής.
Καταλήγοντας η International Life γνωστοποιεί ότι η Διοίκηση και τα στελέχη της, βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση και σε επικοινωνία με την θεσμική κοινότητα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, με στόχο να παρέχουν υπεύθυνη και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα και στις ανάγκες που προκύπτουν.
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι πελάτες της εταιρίας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο και το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ: 210 8119000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
- Κύπρος: εξακολουθώ να μην ξεχνώ
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 25χρονος κατηγορούμενος για τη φονική επίθεση στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442