Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρης, ΑΕΚ στο EuroCup και οι Wild Cards για τη νέα Ευρωλίγκα

Αρης, ΑΕΚ στο EuroCup και οι Wild Cards για τη νέα Ευρωλίγκα

Μπορεί η είδηση να μην έχει έρθει από επίσημα χείλη, ωστόσο, ο Άρης και η ΑΕΚ αναμένεται θα αγωνιστούν στο EuroCup της νέας σεζόν. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι δύο ελληνική σύλλογοι εξασφάλισαν wild cards, εκεί όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, κατακτώντας την 3η θέση του πρωταθλήματος. Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου ανακοινώθηκαν οι 36 «προτεινόμενες» ομάδες που θα συγκροτήσουν έξι ομίλους των έξι. Η επικύρωση της λίστας θα γίνει μία ημέρα πριν από την κλήρωση (8/7).

Μπορεί η είδηση να μην έχει έρθει από επίσημα χείλη, ωστόσο, ο Άρης και η ΑΕΚ αναμένεται θα αγωνιστούν στο EuroCup της νέας σεζόν. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τον Ισραηλινό δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Πικ, οι δύο ελληνική σύλλογοι εξασφάλισαν Wild Cards, εκεί όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, κατακτώντας την 3η θέση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ επιστρέφει ύστερα από 7 χρόνια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο EuroCup, επιπλέον, ο Άρης αγωνίστηκε για τελευταία φορά την περίοδο 2011-12.

Οι διοργανωτές φαίνεται να επιθυμούν την ελληνική παρουσία στη διοργάνωση, ενώ οι υπόλοιπες Wild Cards δόθηκαν σε: Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Σαραγόσα (Ισπανία), Μπεσίκτας (Τουρκία), Βόλγκογκραντ (Ρωσία), Μπρίντιζι (Ιταλία), Νεπτούνας (Λιθουανία) και Βουκουρέστι (Ρουμανία).

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης όπου ανακοινώθηκαν οι 36 «προτεινόμενες» ομάδες που θα συγκροτήσουν έξι ομίλους των έξι. Η επικύρωση της λίστας θα γίνει μία ημέρα πριν από την κλήρωση (8/7).

Δόθηκαν και οι wild cards της Ευρωλίγκα

Στο μεταξύ, χωρίς ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον, ολοκληρώθηκε και η διαδικασία χορήγησης των Wild Cards και της Ευρωλίγκα που την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχει 24 ομάδες.

Έτσι, την Δευτέρα, η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε για το που δόθηκαν οι 5 «Κάρτες Ελεύθερης Συμμετοχής» για τη σεζόν 2015-16 και οι «τυχεροί» ήταν δύο τουρκικές, μία ρωσική, μία γαλλική και μία γερμανική: Καρσίγιακα (Τουρκία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Νταρουσάφακα (Τουρκία), Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία) και Στρασμπούργ (Γαλλία).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024