Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
IKΑ: Δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις ΤΑΠ-ΟΤΕ

IKΑ: Δεν θα πληρωθούν οι συντάξεις ΤΑΠ-ΟΤΕ

Η πληρωμή των συντάξεων του τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, αναφέρει το ΙΚΑ σε ανακοίνωσή του. Για το πότε θα γίνει η πληρωμή θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Πάντως, ο υπουργός Δ.Στρατούλης, διαβεβαίωσε από τη Βουλή ότι οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ και της ΔΕΗ θα καταβληθούν τις επόμενες ώρες.

Η πληρωμή των συντάξεων του τ. ΤΑΠ-ΟΤΕ μηνός Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, αναφέρει το ΙΚΑ σε ανακοίνωσή του. Για το πότε θα γίνει η πληρωμή θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

Πρόκειται για 57.091 συνταξιούχους σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Ήλιος, και η δαπάνη ανέρχεται σε 69,9 εκατ. ευρώ.

Πάντως, ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Δ.Στρατούλης, διαβεβαίωσε από τη Βουλή ότι οι συντάξεις του ΤΑΠ-ΟΤΕ και της ΔΕΗ θα καταβληθούν τις επόμενες ώρες.

Ο κ. Στρατούλης τόνισε ότι τα προβλήματα υπήρξαν σε σχέση με το διατραπεζικό σύστημα «ΔΙΑΣ» και ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα καταβολής χρημάτων από το ΙΚΑ.

Σε ό,τι αφορά τις συντάξεις του ΤΑΠ – ΟΤΕ, ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι το πρόβλημα με το διατραπεζικό σύστημα έχει ήδη λυθεί, ενώ, όπως είπε, γίνονται προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προβλήματα του διατραπεζικού συστήματος και για την περίπτωση των συνταξιούχων της ΔΕΗ.

Το θέμα έθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024