Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπογράφει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Τέβες

Υπογράφει στην Μπόκα Τζούνιορς ο Τέβες

Ο Κάρλο Τέβες παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αργεντινή για να ενταχθεί στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Μπόκα Τζούνιορς. Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της ομάδας του Μπουένος Αϊρες, Σέζαρ Μαρτούτσι, η Μπόκα ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον διεθνή επιθετικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων συμφωνήσαμε με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Τέβες», δήλωσε σχετικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «radio argentine».

Ο Κάρλο Τέβες παίρνει το αεροπλάνο της επιστροφής στην Αργεντινή για να ενταχθεί στην ομάδα, που τον ανέδειξε, την Μπόκα Τζούνιορς.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της ομάδας του Μπουένος Αϊρες, Σέζαρ Μαρτούτσι, η Μπόκα ήρθε σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον διεθνή επιθετικό: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων συμφωνήσαμε με τη Γιουβέντους για την απόκτηση του Τέβες», δήλωσε σχετικά στο ραδιοφωνικό σταθμό «radio argentine».

Σύμφωνα με τον Μαρτούτσι ο Τέβες θα παρουσιαστεί επίσημα στις 7 Ιουλίου στο γήπεδο της Μπόκα, το «Λα Μπομπονέρα».

Ο 31χρονος «απάτσι», όπως είναι το παρατσούκλι του, είχε μια εξαιρετική σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Γιουβέντους, φθάνοντας στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ στο campionato.

Ο Τέβες, που είναι στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής, είχε φορέσει τη φανέλα της Μπόκα από το 2001 έως το 2004.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024