Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Χιλή

Στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα η Χιλή

Η διοργανώτρια Χιλή πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, καθώς νίκησε με 1-0 την Ουρουγουάη, μετά από συναρπαστικό και επεισοδιακό παιχνίδι. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 81ο λεπτό ο Ισλα, ενώ η -κάτοχος του τροπαίου- Ουρουγουάη ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών των Καβάνι και Φουσίλε.

Η διοργανώτρια Χιλή πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, καθώς νίκησε με 1-0 την Ουρουγουάη, μετά από συναρπαστικό και επεισοδιακό παιχνίδι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 81ο λεπτό ο Ισλα, ενώ η -κάτοχος του τροπαίου- Ουρουγουάη ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, λόγω των αποβολών των Καβάνι και Φουσίλε.

Η Χιλή, με την υποστήριξη 65 χιλιάδων φιλάθλων, είχε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που πήρε ο Εντινσον Καβάνι στο 63ο λεπτό για χαστούκι στον Χάρα, ήταν αυτή που στην ουσία «σφράγισε» το ματς, καθώς η Χιλή έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα βγήκε μαζικά στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ που θα της χάριζε την πρόκριση.

Δείτε βίντεο με την αποβολή του Καβάνι

Δύο λεπτά πριν το φινάλε ο Φουσίλε της Ουρουγουάης αντίκρισε κι αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με την ομάδα του να τελειώνει με 9 παίκτες την αναμέτρηση.

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Ίσλα, Μεδέλ, Χάρα, Μένα, Μαρσέλο Ντίας (72′ Ματίας Φερνάντες), Αράνγκις, Βιδάλ, Βαλδίβια (85′ Νταβίντ Πισάρο), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (71′ Πινίγια).

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ:
Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκοντίν, Φουσίλε, Αρέβαλο Ρίος, Άλβαρο Γκονσάλες, Κάρλος Σάντσες (85′ Χόναταν Ροντρίγκες), Κριστιάν Ροντρίγκες, Ρολάν (58′ Αμπέλ Ερνάντες), Καβάνι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024