Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απογοητευμένος από την διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Απογοητευμένος από την διοίκηση του ΠΑΟΚ ο Καλμαζίδης

Στην «επίθεση» πέρασε ο, πρώην πια, τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στον πάγκο του «Δικέφαλου» από τον Νικολάι Ζελιάσκοφ. Ο ομογενής τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τη μακεδονική ομάδα στη μεγαλύτερη διάκριση της Ιστορίας της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι ενώ είχε προηγηθεί το ίδιο και στο Κύπελλο Ελλάδας, εξέφρασε απογοήτευση στις δηλώσεις του προς τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.

Στην «επίθεση» πέρασε ο, πρώην πια, τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στον πάγκο του «Δικέφαλου» από τον Νικολάι Ζελιάσκοφ.

Ο ομογενής τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τη μακεδονική ομάδα στη μεγαλύτερη διάκριση της Ιστορίας της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κι ενώ είχε προηγηθεί το ίδιο και στο Κύπελλο Ελλάδας, εξέφρασε απογοήτευση στις δηλώσεις του προς τον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis.

«Δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία, απλά ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να συνεχίσει την συνεργασία μας. Το γιατί έφυγα δεν είναι ερώτηση που πρέπει να γίνει σε εμένα. Εγώ ήθελα να μείνω. Γράφτηκε στον Τύπο ότι ζητούσα υπέρογκα ποσά και ήμουν ανένδοτος. Όλα αυτά δεν είναι αλήθεια» τόνισε ο Καλμαζίδης.

«Εγώ έφτασα στο σημείο να δεχθώ την αύξηση που μου είχε πει ο πρόεδρος και είχα τη διάθεση να μείνω. Πιστεύω ότι το οικονομικό ήταν πρόφαση για να μην συνεχίσω. Αυτό ήθελε ο Ανδρέου» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο λόγος του έγινε καταγγελτικός προς τη διοίκηση. «Νομίζω ότι όσα πετύχαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα και πολύ περισσότερο για τον ΠΑΟΚ. Η ιστορία θα δείξει αν ήταν σωστή η απόφαση να μην συνεχίσω. Το θέμα είναι ότι εισέπραξα από νωρίς αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό μου» είπε.

«Αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς συμβαίνει. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου προσπάθησαν να παρέμβουν στο έργο μου κι αυτό εγώ δεν το δέχθηκα. Ήθελαν να παρεμβαίνουν στο έργο μου. Έτσι το νιώθω εγώ» ισχυρίστηκε.

Όσο για το πώς αισθάνεται; «Δεν φεύγω σαν πικραμένος από την ομάδα. Κρατώ τις καλές στιγμές. Θα ήθελα όμως να ήταν πιο ξεκάθαρος ο Ανδρέου μαζί μου. Και φυσικά περιμένω να εξοφλήσει τα οφειλόμενα. Εμείς γεμίσαμε το Παλατάκι και ο Ανδρέου ακόμη δεν έχει πληρώσει τους μισθούς Απριλίου και Μαΐου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024