Σεισμός μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε στα νότια του Τόκιο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, ανοιχτά της Ιαπωνίας, νότια του Τόκιο, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 6,9 βαθμών σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη, ανοιχτά της Ιαπωνίας, νότια του Τόκιο, ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε κοντά στα νησιά Ογκασαβάρα, στα νότια της ιαπωνικής πρωτεύουσας, ανέφερε η Υπηρεσία διευκρινίζοντας ότι δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.
Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν 480 χιλιόμετρα κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας.
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή θύματα.
Οι σεισμοί είναι πολύ συχνοί στην Ιαπωνία, μια από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του κόσμου. Τον περασμένο μήνα είχε καταγραφεί μια δόνηση μεγέθους 8,5 βαθμών και πάλι στα νότια του Τόκιο, χωρίς να αναφερθούν ζημιές ή σοβαροί τραυματισμοί.
Στην Ιαπωνία σημειώνεται το 20% όλων των σεισμών μεγέθους άνω των 6 βαθμών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης