
Οι τζιχαντιστές καλούν σε κλιμάκωση επιθέσεων στη διάρκεια του Ραμαζανίου
Το Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τους υποστηρικτές του την Τρίτη να αυξήσουν τις επιθέσεις εναντίον χριστιανών, σιιτών και σουνιτών μουσουλμάνων που πολεμούν στο πλευρό του συνασπισμού υπό αμερικανική ηγεσία.
Το Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τους υποστηρικτές του την Τρίτη να αυξήσουν τις επιθέσεις εναντίον χριστιανών, σιιτών και σουνιτών μουσουλμάνων που πολεμούν στο πλευρό του συνασπισμού υπό αμερικανική ηγεσία.
Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης Αμπού Μουχάμαντ Αλ-Αντνάνι κάλεσε τους τζιχαντιστές να μετατρέψουν τον ιερό μήνα του Ραμαζανίου σε εποχή «κινδύνου για τους άπιστους, τους σιίτες και τους αποστάτες μουσουλμάνους» και κάλεσε να πραγματοποιηθούν περισσότερες επιθέσεις σε Ιράκ, Συρία και Λιβύη.
Ο Αντνάνι τους άραβες στο Λεβάντε και τη Σαουδική Αραβία να εξεγερθούν κατά των «τυραννικών ηγετών τους».
Ισχυρίστηκε ότι φυλές σουνιτών στο Ιράκ στηρίζουν πλέον τους τζιχαντιστές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνάντηση Βαρδακαστάνη με Σπυρόπουλο στη Χαριλάου Τρικούπη – «Καλό αγώνα»
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot
- Το Michael έγινε η βιογραφική ταινία με το καλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442