«Παρελθόν» από το δυναμικό της Λεβάντε αποτελεί από χθες ο άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ιβανσιτς. Ο Αυστριακός μέσος, που εντάχθηκε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2013 από τη Μάιντς, είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση της Λεβάντε αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους και έτσι ο 31χρονος άσος αναζητεί πλέον άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
«Παρελθόν» από το δυναμικό της Λεβάντε αποτελεί από χθες ο άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ιβανσιτς.
Ο Αυστριακός μέσος, που εντάχθηκε στην ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2013 από τη Μάιντς, είχε ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αλλά η διοίκηση της Λεβάντε αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία τους και έτσι ο 31χρονος άσος αναζητεί πλέον άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.
Στα δύο χρόνια παρουσίας στα ισπανικά γήπεδα ο Ιβανσιτς είχε συνολικά 49 συμμετοχές και τέσσερα γκολ στην Primera Division με τη φανέλα της Λεβάντε.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.
Μετά από τις σερί ήττες από Μπόρνμουθ και Σίτι, η Άρσεναλ, επέστρεψε στις νίκες και επικρατώντας με 1-0 της Νιούκαστλ, έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League, αλλά με ματς περισσότερο.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους