Μετά από δύο χρόνια παραμονής του στον Ολυμπιακό ο Μπράιαντ Ντάνστον άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τους «ερυθρόλευκους». Ο Αμερικανός σέντερ επικοινώνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας με ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας και γνωστοποίησε ότι δεν αποδέχεται την πρόταση τους για επέκταση της συνεργασίας, τους ευχαρίστησε και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα είναι η Αναντολού Εφές.
Μετά από δύο χρόνια παραμονής του στον Ολυμπιακό ο Μπράιαντ Ντάνστον άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τους «ερυθρόλευκους».
Ο Αμερικανός σέντερ επικοινώνησε αργά το βράδυ της Δευτέρας με ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας και γνωστοποίησε ότι δεν αποδέχεται την πρόταση τους για επέκταση της συνεργασίας, τους ευχαρίστησε και πλέον ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα είναι η Αναντολού Εφές.
Ο Ντάνστον προτίμησε την τουρκική ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς, η οποία του προσέφερε κλειστό διετές συμβόλαιο έναντι 900.000 δολαρίων ετησίως. Η πρόταση του Ολυμπιακού ήταν για διετές συμβόλαιο έναντι 700.000 δολαρίων το χρόνο.
Στο μεταξύ, στην ΚΑΕ περιμένουν τη συνάντηση του αντιπρόεδρου Γιώργου Σκινδήλια με τον ατζέντη του Κώστα Σλούκα, Παναγιώτη Καπάζογλου, την Τρίτη, προκειμένου να γίνει η πρώτη επίσημη συζήτηση για το μέλλον της συνεργασίας τους. Μάλιστα, στα γραφεία δεν αποκλείεται να βρεθούν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν υπερασπίστηκε τον Γκαμπριέλε Γκραβίνα μετά τον αποκλεισμό της Ιταλίας, εξαπολύοντας επίθεση στους πολιτικούς και προειδοποιώντας πως χωρίς νέα γήπεδα το Euro 2032 κινδυνεύει!
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Γιώργος Πανταζόγλου
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας