Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Gramatik μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την εμφάνισή του σε Αθήνα και Πάτρα

Ο Gramatik μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την εμφάνισή του σε Αθήνα και Πάτρα

O Gramatik έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό και η αγάπη που τους συνδέει είναι αμοιβαία. Αυτό φαίνεται κάθε φορά που επιστρέφει στη χώρα μας ο σλοβένος DJ και παραγωγός, όπως για παράδειγμα στην παρούσα – δύσκολη – χρονική στιγμή για τη χώρα. Έτσι, σε συνεργασία με το management και την διοργανώτρια εταιρία, […]

O Gramatik έχει μια ιδιαίτερη σχέση με το ελληνικό κοινό και η αγάπη που τους συνδέει είναι αμοιβαία. Αυτό φαίνεται κάθε φορά που επιστρέφει στη χώρα μας ο σλοβένος DJ και παραγωγός, όπως για παράδειγμα στην παρούσα – δύσκολη – χρονική στιγμή για τη χώρα.

Έτσι, σε συνεργασία με το management και την διοργανώτρια εταιρία, αναφορικά με την εμφάνισή του στη χώρα μας, ο Gramatik ζήτησε την μείωση των τιμών των εισιτηρίων, προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις του, ώστε πλέον οι τιμές των εισιτηρίων να διαμορφώνονται ως εξής: Προπώληση 10 ευρώ, ταμείο 13 ευρώ.

Αξίζει να αναφερθεί πως όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια των 15 ευρώ, θα δικαιούνται ένα ποτό από τα μπαρ του χώρου, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

Το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ο Gramatik προσγειώνεται στη σκηνή του Votanikos Open Air Stage, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του περιοδείας, για να ανανεώσει τους δεσμούς του με τους έλληνες φίλους της dance μουσικής σκηνής.

Οι μουσικές δονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από νωρίς το απόγευμα με ένα ενδιαφέρον line – up, πριν τη μεγάλη εμφάνιση του Σλοβένου:

Cayetano (Dj set)
Blend Mishkin (Nice Up!, Cast – a – blast, Jamaican Bass)
Kill Emil + Mamaletta
Yaz (Leet)
The Moka Band
Mother ‘n Son

Ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι ο διάσημος DJ αναμένεται να συναντήσει ακόμα περισσότερους έλληνες fans του, κάνοντας μια στάση στο Loca Beach Club, στο Διακοφτό της Αχαΐας, μια ημέρα μετά την εμφάνισή του στην Αθήνα.

Την εμφάνιση του Σαββάτου 11 Ιουλίου τον Σλοβένο θα πλαισιώνουν οι: Kill Emil + Mamaletta, Mr High Grade αλλά και οι Resident Djs του Loca. Εισιτήρια προπωλούνται προς 13 ευρώ από το δίκτυο της Viva αλλά και στην Πάτρα στο Καφέ Μουσικόν στην πλατεία Όλγας, στο Αίγιο στη Ρεζέρβα, Μητροπόλεως 70 και στο Loca Beach Bar. Στο ταμείο το βράδυ του event τα εισιτήρια θα κοστίζουν 18 ευρώ.

Ο ταλαντούχος και πολυσχιδής παραγωγός υπογράφει τα τελευταία χρόνια συγκλονιστικές παραγωγές που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο ΥouΤube και αντίστοιχα likes στα social media. Πατώντας γερά στις ρίζες της αμερικάνικης jazz, blues και funk μουσικής, ανακάτεψε τα ξέφρενα loops και τα vibes των blues του ’50 και του ’60 με ένα μελωδικό, γκρουβάτο Dubstep beat, συστήνοντας ένα νέο, πρωτοποριακό μουσικό είδος, που ο ίδιος ονομάζει «Bluestep».
Μικροκαμωμένος αλλά αεικίνητος πάνω στην σκηνή, μιξάρει in real time, ασταμάτητα με τη συνοδεία live μουσικών οργάνων, τζαμάρωντας και δημιουργώντας βροντερά ηχοτοπία, που ξεσηκώνουν τους χιλιάδες fans του.

Votanikos Open Air Stage, Κασσάνδρας 21 (Είσοδος από Ιεράς Οδού & Σπύρου Πάτση)

Σημεία προπώλησης
www.viva.gr
11876
στα καταστήματα
Public
Παπασωτηρίου
ΙΑΝΟΣ
Seven Spots
Reload Stores
Media Markt

Επιπλέον σημεία προπώλησης:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608 366
Cartone, Περσεφόνης 41 και Τριπτολέμου, Γκάζι, τηλ. 210 3450 202
BLACK & BURGER, Περσεφόνης 37 και Τριπτολέμου, Γκάζι, τηλ.: 213 034 0458 – 459
IMANTAS record shop, Σαρρή 46, Πλατεία Ασωμάτων, Ψυρρή, τηλ.: 210 3242 411

entertainment.in.gr

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024