Ντιτρόιτ: Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες από πυροβολισμούς σε γιορτή
Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και εννέα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά την διάρκεια γιορτής σε γήπεδο μπάσκετ στο Ντιτρόιτ, στην οποία παρευρίσκονταν πολλά παιδιά. Ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και εννέα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς κατά την διάρκεια γιορτής σε γήπεδο μπάσκετ στο Ντιτρόιτ, στην οποία παρευρίσκονταν πολλά παιδιά.
Ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με την αμερικανική αστυνομία, η οποία πρόσθεσε ότι αναζητεί τους υπόπτους για την επίθεση αυτή.
Πολλά παιδιά παρευρίσκονταν στην γιορτή, δήλωσε στην εφημερίδα Detroit Free Press ο υπεύθυνος της αστυνομίας Στιβ Ντόλαντ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος της επίθεσης μπορεί να ήταν ένας από αυτούς που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση. «Πιστεύω ότι στόχος ήταν ένα άτομο, οι άλλοι απλώς βρέθηκαν την λάθος ώρα στο λάθος μέρος» σημείωσε.
Μεταξύ αυτών που τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς βρίσκονται τουλάχιστον τρεις γυναίκες, προσθέτει η εφημερίδα.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.