Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Δρίκος: «Με Σλοβακία μίλησε η καρδιά, το καλύτερο με Κίνα»
Στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του για να κερδίσουν, αλλά και στην ανωτερότητα του αντιπάλου στα δύο πρώτα σετ, εστίασε ο Σωτήρης Δρίκος, με την ολοκλήρωση της Σαββατιάτικης νικηφόρας, αναμέτρησης της Ελλάδας επί της Σλοβακίας στο Αλεξάνδρειο, για τη 2η αγωνιστική, του δεύτερου τουρνουά, στον 7ο όμιλο, του World League. Επιτυχία που φέρνει ακόμη πιο κοντά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην πρόκρισή του στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης στην Μπρατισλάβα, όμως για να το πετύχει χρειάζεται νίκη επί της Κίνας το βράδυ της Κυριακής.
Στην προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του για να κερδίσουν, αλλά και στην ανωτερότητα του αντιπάλου στα δύο πρώτα σετ, εστίασε ο Σωτήρης Δρίκος, με την ολοκλήρωση της Σαββατιάτικης νικηφόρας, αναμέτρησης της Ελλάδας επί της Σλοβακίας στο Αλεξάνδρειο, για τη 2η αγωνιστική, του δεύτερου τουρνουά, στον 7ο όμιλο, του World League.
Επιτυχία που φέρνει ακόμη πιο κοντά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στην πρόκρισή του στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης στην Μπρατισλάβα, όμως για να το πετύχει χρειάζεται νίκη επί της Κίνας το βράδυ της Κυριακής.
«Η Σλοβακία ήταν πολύ καλή και ουσιαστικά χωρίς λάθη, στα δύο πρώτα σετ. Αντιδράσαμε με ηρεμία, εκμεταλλευόμενοι, παράλληλα, και την πτώση στην απόδοση των αντιπάλων και ισοφαρίσαμε. Στο πέμπτο σετ, από εκεί και πέρα, ”μίλησε” η… καρδιά μας. Δε γινότανε να το χάσουμε. Κερδίσαμε δίκαια», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.
Για το τελευταίο παιχνίδι με την Κίνα, ο Δρίκος σχολίασε: «Θα είναι δύσκολο, είμαστε ορθολογιστές, ούτε αισιόδοξοι, ούτε απαισιόδοξοι, θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!