Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΝΔ: Η Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να κάνει τη Βουλή τηλεπανηγυράκι της

ΝΔ: Η Κωνσταντοπούλου δεν μπορεί να κάνει τη Βουλή τηλεπανηγυράκι της

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, η οποία κάνει λόγο για «νέα προσβολή της ανώτατης λειτουργίας της Βουλής, που είναι η Ολομέλεια». Ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγορεί την Πρόεδρο της Βουλής για «σύνδρομο τηλεπαρουσιάστριας», εκτιμώντας ότι η αιφνιδιαστική αναβολή της συζήτησης αποσκοπεί στο να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στη συνεδρίαση της Επιτροπής για το Χρέος, που μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής.

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια, κάνοντας λόγο για «νέα προσβολή της ανώτατης λειτουργίας της Βουλής, που είναι η Ολομέλεια».

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος συντονιστής της ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου εξαπολύει επίθεση στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δηλώνοντας πως την διακατέχει «σύνδρομο τηλεπαρουσιάστριας», καθώς σύμφωνα με τον ίδιο η συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, αναβλήθηκε αιφνιδιαστικά, προκειμένου να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας στη συνεδρίαση της Επιτροπής για το Χρέος, που μεταδίδεται από το κανάλι της Βουλής.

«Είναι γνωστό το σύνδρομο της τηλεπαρουσιάστριας που διακατέχει την κ. Κωνσταντοπούλου, δεν μπορεί όμως να κάνει τη Βουλή τηλεπανηγυράκι της» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς τόνισε πως πλέον η υπόθεση αυτή έχει ξεφύγει από κάθε όριο και επισήμανε πως την ώρα που η κυβέρνηση προωθούσε το σχετικό νομοσχέδιο με κατεπείγουσα ρύθμιση έτσι ώστε να υπάρξει και άμεση διαχείριση σχετικών πόρων από ευρωπαϊκά προγράμματα, έρχεται μια νέα καθυστέρηση τουλάχιστον 15 ημερών.

Σημειώνεται πως η ΝΔ έχει ανακοινώσει πως θα καταψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων την ανάγκη να τεθεί ως όρος η εννεαετής φοίτηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024